Hamarosan színre lépnek a legszebb lányok

2024.04.05. 07:02

Tündérszépek 2024 – A stúdiós fotózások legjobb, legizgalmasabb pillanatait mutatjuk – videó, fotók

2024-ben, immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Győr-Moson-Sopron vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A Tündérszépek 2024 szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Kisalföld.hu

A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közöttiek nevezhetnek a regionális szinten induló országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépek 2024 résztvevőit. 

Tündérszépek 2024: A stúdiós fotózás legjobb, legszebb pillanatait mutatjuk olvasóinknak.
Tündérszépek 2024: A stúdiós fotózás legjobb, legszebb pillanatait mutatjuk olvasóinknak. 
Fotó: Csapó Balázs/Schuller Vivien Csenge

A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán. Az elmúlt hetekben minden alkalommal négy lány mutathatta meg magát a győri Insigno Stúdióban a kamerák előtt. A szakmai zsűri döntése alapján ők azon jelentkezők közé tartoznak, akik biztosan bejutottak már a Tündérszépek 2024 szépségverseny regionális fordulójába.

Tündérszépek 2024 – Hamarosan bemutatjuk a legszebb lányokat

A jövő héttől kezdően, minden kiválasztott lányt bemutatunk online felületünkön és a Kisalföld napilapban is.

Olvasóink kulissza titkokat tudhatnak meg a lányokról, elolvashatják bemutatkozásaikat, megtekinthetik interjúnkat, megnézhetik a róluk készült fotó portfóliókat, és külön videókkal is készülünk a Tündérszépek versenyzőiről.

 

 

 

Addig is íme a négy alkalomból álló stúdiós fotózásunk legszebb, legjobb, és legizgalmasabb pillanatfotói

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában