Sikerek

2024.04.23. 21:00

A soproni Roth-technikumból négyen a Skills Junior tehetséggondozó döntőjében versenyeztek

A KASZC Roth Gyula-technikum öt diákja vett részt a Skills Junior 2024 nemzeti tehetséggondozó versenyen, amelyet 9–11. osztályos fiataloknak rendeztek meg.

Kisalföld.hu

A versenyen 56-an indultak az ország minden részéről. Feladatuk egy keretszerkezet elkészítése volt különböző fakötésekkel, alapanyaga fenyőfa volt. Az ötórás versenyidő alatt kellett a keretet elkészíteni felületkezelésre kész állapotig. A belső és külső csomópontokat is értékelték a csiszolás és a mérettartás mellett. 

A Roth-technikum mindegyik diákjának sikerült befejeznie a feladatot a megadott határidőn belül: Pál Botond (11. CF) a második lett, Garajszki Csanád (11. CF) a hatodik, Kovács Máté (11. CF) a hetedik, Locsmándi Lóránd (11. CF) a kilencedik, Hardi János (11. CF) a tizenkettedik helyen végzett. 

A döntőbe az első kilenc versenyzőt hívták be, melyet a Szakma Sztár Fesztivál keretében rendeznek meg április 24–25-én. A versenyre Viasz-Kádi Tibor készítette fel a diákokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában