Fogadj örökbe!

2024.01.07. 11:00

Tengerimalac, dorombolós kandúr és egy aktív kistestű kan is várja szerető családját Győr-Moson-Sopronban

Kisalföld.hu

Rotor (hím)
Sopron. Másfél éves, trikolór, ivartalanított tengerimalac keresi végleges otthonát. A hiányos szocializáció miatt Rotor eleinte félénk, de ahogy megszokja új környezetét, egyre többet bújik elő. Imádja a friss fűszernövényeket, de a szénát is hatalmas étvággyal eszi. Amint hallja, hogy étel közeleg, érdeklődve figyel. Olyan helyre szeretné a Soproni Madármentők Alapítvány örökbe adni, ahol nőstény malac társaságában élhet, hiszen a tengerimalacok párban igazán boldogok. Rotort kizárólag saját tulajdonú ingatlanba, szerződéssel, elő- és utókontrollal, benti tartásra, teljes értékű családtagként adják örökbe. Albérletbe a negatív tapasztalatok miatt nem költözhet. Érdeklődni az alapítványnál lehet üzenetben.

Rotor

Soma (kandúr)
Sopron. Másfél éves, oltott és ivartalanított kandúr, aki alomtiszta. Más cicákkal is együtt tartható, kutya mellett is élt. Kedves, dorombolós. Kizárólag benti tartással fogadható örökbe. Bár még sok mindent szoknia kell bent, hisz kinti cica volt, de nagyon tetszik neki a ház melege. Örökbefogadási szerződéssel, elő- és utókontrollal érdemes jelentkezni privát üzenetben vagy a [email protected] írt bemutatkozólevéllel.

Soma 

Flopi (kan)
Sopron. Másfél éves, oltott, csipes, ivartalanított kis testű kutya. Más kutyákkal szoktatható, de inkább emberközpontú, egyedüli kedvencnek is örökbe fogadható. Szobatiszta, lakásban élt. Nem rombol, az egyedüllétet jól viseli. Aktív, imád tanulni, sétálni, kirándulni, de ha pihenésről van szó is jól érzi magát. A pórázt ismeri, kicsit húz. Örökbefogadási szerződéssel, elő- és utókontrollal, kinti-benti tartással, házba korlátlan bejárással vagy lakásba szoktatással lehet örökbe fogadni. Jelentkezni privát üzenetben vagy a [email protected] írt bemutatkozólevéllel lehet.

Flopi 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában