Horgászat

2024.01.21. 20:01

Dévér, süllő, amur: büszke pecások mutatják meg a legszebb példányokat - Cikksorozatban mutatjuk meg olvasóinknak a vármegye legszebb halait + fotók

A Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron megyei Szövetsége nemrég játékot hirdetett a horgászoknak. A legszebb fogásokat fotókon várják, három szerencsés pecás 2024-re szóló, éves területi jegyet nyerhet a vármegye folyóvizeire.

Kisalföld.hu

A játék 2024. január 20-ig tart. Folyamatosan érkeztek a legszebb halak a szövetséghez, ma ismét nem mindennapi fogásokat mutatunk meg olvasóinknak.

Két és fél kilós dévér

Sokan szeretnek keszegre, dévérre horgászni, nekik biztosan meg jön a kedvük a horgászathoz ha megnézik ezt a csodálatos dévért, amit Bagamérba fogtak. Két és fél kilogrammos, 52 centiméter hosszú dévért fogott Bagaméron 2023-ban Szarka Szilveszter. A büszke pecás feederezett, végül három szem csontira jött ez a csoda szép példány.

Szarka Szilveszter

3,5 kilogrammos süllő

Tavaly augusztus 4-én 22 órakor két apró ütést követően határozott húzással jelentkezett ez a 67 centiméteres, 3,5 kilogrammos süllő, melyet Hitcser Szilárd Ásványrárónál fogott. A felszerelése feederbot, 30-as főzsinór, 22-es előke, süllőzőhorog, 70 grammos tányérólom volt.

Hitcser Szilárd

Több mint 20 kilós amur

Véninger Patrik is a Bagaméri Duna-ágban horgászva, bojlizással fogott 2023-ban egy – egészen pontosan – 22,375 kilogrammos amurt, 0,35-ös monofil főzsinórt használva.

Véninger Patrik

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában