Elismeri a közönség

2024.01.22. 10:47

A zene tartja fiatalon - 55 éve a pályán a kónyi Bertalan Péter

A győri Marcal Étteremben szombaton este Bertalan Péter zenész lépett a publikum elé Kónyból, aki elkápráztatta az érdeklődőket.

Kisalföld.hu

Fotó: Olvasó - Gulyás Attila

A vacsorával egybekötött zenés rendezvény kiváló alkalmat adott a találkozásra és beszélgetésre. A rábaközi énekes-előadóművész az idei évben ünnepelheti zenei pályafutása fennállásának ötvenötödik évét. Bertalan Péter nem csak vendéglátós énekes-zenészként, hanem harmonikán, mint hangszeres előadó is ismert.

Mára már több ezer dalt számláló repertoárjával hangulatot teremt a zenés rendezvényeken. Legyen az zenés-táncos mulatság, családi rendezvény, klubtalálkozó, kiállítások, születésnapi vagy névnapi ünnepség, kerti parti vagy céges bankett. Magyarországon kívülre, külföldre is szívesen utazik a kint élő magyarok által szervezett rendezvényekre. 

Nagyszerű élmény számára, hogy más népek kultúrájába is betekinthet, és alkalom nyílik arra, hogy ő is bemutathasson a repertoárjából néhány igényesebb dalt, és virtuóz magyar csárdás feldolgozásokat. Bertalan Péter a szórakoztató zenében a dalokat minőségi hangzással adja elő, a professzionális hangszerparkja és kihangosító berendezései segítik.

Célja, hogy az éppen elérhető legjobb zenei élményt nyújtsa, úgy gondolja, hogy a zenész és az előadóművész szerep szorosan összefonódik. Állandóan készen áll arra, hogy a zenéjével bárhol varázslatos hangulatot teremtsen, és felejthetetlen élményt nyújtson a hallgatóinak. Karitatív tevékenységre is vállalkozik, például, bentlakásos idősek intézményeiben örömmel harmonikázik. Ez, ami igazán boldoggá teszi. A közönsége önfeledt tapsának is nagyon örül, de azt vallja, hogy őt a közönsége őszinte elismerése élteti és a zene tartja „fiatalon".

Beküldte: Gulyás Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában