Ahány nyelv, annyi ember

2023.10.21. 17:05

A Soproni Egyetem a nyelvtanulás fontosságáról

A Soproni Egyetem Idegennyelvi Központja kampányt indított, amelyben korábbi hallgatók és ismert személyiségek teszik közzé üzenetüket a nyelvtanulás jelentőségéről.

Kisalföld.hu

Megosztják személyes sikertörténetüket, és rávilágítanak arra, hogyan nyitotta meg előttük a nyelvtanulás az ajtót a nemzetközi lehetőségek felé. Inspiráló üzeneteikkel hangsúlyozzák, hogy a nyelvek tanulása nemcsak a készségek fejlesztésében segít, hanem a gazdag kultúrák megismerését és az értékes kapcsolatok kialakítását is lehetővé teszi.

A kampánnyal az idegen nyelvi központ arra ösztönzi az érdeklődőket, hogy fedezzék fel a nyelvtanulás gazdag világát, és tegyék személyes fejlődésük és karrierjük érdekében a nyelvek elsajátítását. Ez idáig dr. Kántor Gyöngyi, a SáGa Foods Zrt. HR-igazgatója, Komlós András, a Leier ügyvezetője, Szikszai László, a Sixay tulajdonosa, valamint dr. Orbán Adrienn ügyvéd osztotta meg gondolatait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában