Horgászverseny

2023.09.17. 08:00

Versennyel emlékeztek idősebb Sinkó Lajosra Ásványrárón

A megalapításának 75. évfordulóját ünneplő Szigetköz Horgász Egyesület nemrég rendezte meg a 45. Id. Sinkó Lajos Nyílt Emlékversenyét Ásványrárón, a Béka-éren, valamint az Árvai-záráson és környékén.

Ollári Gergely

A nyílt emlékverseny díjazottjai.

A versenyre 5 kategóriában 16 egyesület 41 versenyzője nevezett. A legtöbb halat fogó Takács Ádám, a Szigetköz Horgász Egyesület ifjúsági versenyzője vihette haza az aranyérmet és a verseny vándorserlegét. Szép eredmények születtek a kétbotos felnőtt kategóriában is, ahol Hitcser Ferenc (Gönyűi HE) fogta a legtöbb halat. A legnagyobb halért különdíjakat ajánlott fel Zalán Barnabás horgásztárs, melyet felnőtt kategóriában Németh Ferenc (Honvéd HE), ifjúsági kategóriában Takács Ádám (Szigetköz HE), gyerek kategóriában Major-Szalai Márk (Szili HE), női kategóriában Jász Alexandra (Szigetköz HE) vihetett haza. A Szigetköz HE versenykategóriánként az I–III. helyezetteknek serleget adományozott. A versenyen részt vevő gyermek horgászokat etetőanyaggal és apró cikkekkel támogatta Magyar Gábor, az MMX Horgászáruház tulajdonosa. A Szigetköz HE köszönetet mond a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Vármegyei Szövetségének a verseny lebonyolításához nyújtott segítségért. A verseny rendezői köszönetet mondanak az ásványrárói Titán Halászcsárdának a verseny rendezéséhez nyújtott segítségért.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában