Családi nap

2023.09.03. 13:44

Gyerekzsivaj és gofri illata töltötte meg Rábatamásit - Fotók

Vámos Annamária

Fotó: Vámos Annamária

Ingyenes programokkal vártak minden érdeklődőt szombaton délután Rábatamásiban a sportpályán a Családi napon, ahol fagyival, gyrosszal és gofrival is megörvendeztették a rendezvényen résztvevőket. 

Ugrálóvár, csillámtetoválás, arcfestés, focikupa, sorversenyek és csúszdás párbaj szórakoztatta az aprónépet a nyárias időben. A nagyobbak kipróbálhatták az íjászkodást és a lövészetet. Tűzoltó bemutatót láthattak az egybegyűltek, majd a rendőrségi foglalkozáson KRESZ teszten mérték össze a tudásukat. A díjakat a bűnmegelőzéstől Harsányi Judit Zita, a baleset-megelőzéstől Tóthné Nagy Lívia adta át. Az első helyezett Ludányi Ákos lett.

Meglepetéssel készültek készültek a szervezők: Gönye-Tóth Anettnek a Móra Ferenc Általános Iskola igazgatójának, a családi nap szervezőjének egy ujjlenyomatfát ajándékoztak.

Molnár Orsi zenés előadása hívta táncba a gyerekeket, majd szabadtéri mozizással zárult a jó hangulatú programok sorozata. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában