Programok egész nap

2023.08.30. 07:56

Nyílt nap és Gála Est a Soproni Petőfi Színházban

A nyílt nap és gálaest legfontosabb célja, hogy a nézők már az évad kezdete előtt találkozhassanak a társulattal és a Sopron Balett táncosaival.

Kisalföld.hu

Forrás: Soproni Petőfi Színház

A szeptember 2-án 10.00-kor kezdődő rendezvényen a gyerekek és felnőttek számára egyaránt programokkal készülnek. A klasszikus kulisszajárás, illetve jelmeztár látogatás mellett előzetes látható például a POM-POM meséiből, minikiállítás és rajzverseny a Hamupipőke előadással kapcsolatban, nyitva lesz a hagyományos kakaó bár is.

A felnőtteknek a 14.00-kor kezdődik a Kenjük-vágjuk program, ahol a társulat tagjai kenik- vágják a zsíroskenyeret, lehet velük szelfizni, autogramot kérni tőlük.

A 15.00-kor kezdődő Startvonalon című beszélgetésen megismerhetik a társulat új, fiatal tagjait, akik több előadásban lépnek majd színpadra az évadban.

Az esti, 20.00-kor kezdődő gálán a Mária szobornál, a Rendezvénytéren felcsendülnek az előző és az új évad ismert dalai, a közönség kedvencei. A társulat tagjai mellett itt lesz többek között Kállai Bori, Vörös Edit, Domoszlai Sándor, Trokán Anna, Kéri Kitty.

Kiemelten fontos információ, hogy szeptember 2-án online és személyesen is 15 % kedvezménnyel vásárolhatók meg a bérletek.

Forrás: Soproni Petőfi Színház

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában