Lendületes szemeszter

2023.07.17. 13:03

Közkedvelt együttesek az egyetemi napokon Sopronban

Újra lendületesen kezdhetik a szemesztert a hallgatók, hiszen a tavalyi sikert követően idén is megrendezik a Soproni Egyetemi Napok rendezvénysorozatot szeptember 14-én és 15-én.

Kisalföld.hu

Az esemény célja két napra összehozni az itt végzett korábbi hallgatókat, továbbá az újonnan felvételt nyert fiatalokat is összekovácsolni idősebb társaikkal. Emellett törekszenek arra, hogy a város és az idelátogató vagy később a Soproni Egyetemre készülő fiatalok is bepillantást nyerjenek a több évszázados egyetem életébe. 

Korábban már bejelentették, hogy az idei SEN-re visszatér a tavalyi fesztiválon nagy sikert arató Blahalouisiana, továbbá napjaink egyik legkarakteresebb stílusú és legnépszerűbb előadója, Beton.Hofi. 
Szeptember 14-én színpadra lép az évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő Bëlga zenekar, akiknek „Gyúrni kéne” című aktuális dala a streamingszolgáltatók slágerlistáinak egyik legkedveltebb szerzeménye. Szeptember 15-én pedig a SEN vendége lesz Manuel, a Fonogram-díjas előadó, a fiatalok egyik legnagyobb kedvence, ő „Idegen” című debütáló albumának dalaival érkezik. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában