kisalfold.hu videó

2023.06.17. 17:05

Nyárindító családi nap Sopronkőhidán a Tómalomnál - galéria, videó

Fantasztikus hangulatú főzőverseny zajlott szombaton a több, mint 10 éves múltra visszatekintő Tómalmi juniálison.

Varga Henrietta

A hagyományos pörköltfőző versenyen idén összesen tizenhat társaság ragadott fakanalat, hogy az előre elkészített és kiosztott alapanyagokból, a közel három óra alatt, ki-ki a saját receptjének és szája ízének megfelelően főzze meg az étket.

Az egész napos, nyárköszöntő családi napot és a főzőversenyt Simon István alpolgármester, Sopronkőhida-Tómalom-Jánostelep Településrészi Önkormányzatának elnöke nyitotta meg jó hírekkel szolgálva az egybegyűlteknek, hiszen az első három helyezés mellett, különböző extra díjakban is részesülhettek a versenyzők.

A megmérettetés mellett színes programok várták a résztvevőket. Kutyás bemutatón, frissítő tornán, kézműves foglalkozáson vehettek részt, a legkisebbeket ugrálóvár várta, a délután folyamán pedig élőzene szórakoztatta a látogatókat.

A zsűri véleménye alapján a pörköltfőző versenyt végül a „Sörnyeteg” nyerte, a második helyen a Pepa, a harmadik helyen pedig a Horgászok csapata végzett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában