Ingatlanbazár

2022.09.04. 10:56

Nyaraló vagy akár állandó otthon: eladó egy gyöngyszem Véneken!

26,99 millió forintért álom nyaralóra, vagy akár állandó lakhatásra is alkalmassá alakítható otthonra tehetünk szert. A Véneken kínált ingatlant akár DIY megoldásokkal azonnal és olcsón fel lehet dobni. És az egész éves használathoz sem kell “all in”-t mondanunk!

kisalfold.hu

“Vének a Szigetköz egyik igazi gyöngyszeme, csodás természeti környezetben, közvetlenül a Duna partján ejti rabul az ide látogatókat. A falu üdülőövezete fogalom, és egyre többen költöznek ide véglegesen a néhány kilométerre lévő Győrből.

Itt kínálunk eladásra egy kiváló állapotú nyaralót. A ház az árvízvédelemnek köszönhetően magas lábakon áll, alatta árnyékos pihenő kapott helyet. Hangulatos terasza csodás zöld udvarra néz. Életterét a kandalló teszi kifejezetten otthonossá, konyhája, fürdője kompakt, de remekül használható, hálófülkéje pedig a galérián kapott helyet.

Ez az ingatlan alapvetően egy nyaraló, de minimális ráfordítással nagyon könnyen egy négyévszakos otthonná varázsolható távol a város zajától. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában