Hetven szépség között az elitben

2023.12.24. 17:14

Így hódította meg Kínát a győri lány – Dominika a világ tíz legszebbje között - videó, fotók

A győri Árki Dominika még augusztusban nyerte el a Miss Toursim World Hungary 2023-as címet. Ezzel a győzelmével részt vehet a Miss Tourism World világversenyen, amit december 9-től rendeztek meg Kínában. A szépségversenyre hetven országból érkeztek szépségkirálynők.

Ollári Gergely

Dominika komoly sikerrel térhet haza Győrbe. Fotók: Árki Dominika, Tálos Kincső, Kalamár Sándor, Black&White Productions.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Dominika amint megérkezett a távoli országba, lenyűgözte Kínát, Kína pedig őt. A verseny utolsó napjai is megfeszített tempóban teltek a győri fiatalnak, aki örömmel osztotta meg sikerét a kisalfold.hu-nak.

– A verseny utolsó napját két óra alvás után indítottuk. Megérkeztünk a helyszínre, ahol volt egy főpróbánk, majd neki is álltunk a sminkeknek és a csodaszép hajaknak. Szerencsére volt időnk kényelmesen elkészülni a döntőre. Egy sportközpontban kapott helyet a szabadtéri verseny. Az elmúlt két hetünket  videó formájában vetíttették le, majd elindult a műsor – fogalmazott a fiatal lány portálunknak.

Hozzátette: a táncokkal és énekekkel vegyített show mellett a döntőt a nemzeti ruhás felvonulással kezdtük. Ezután került sor a bikinire és az estélyi ruhás felvonulásra. A helyszínen azonnal kihirdették a több heti teljesítmény, és a színpadon nyújtottak alapján a top 10 helyezettet. A világ tíz legszebb lánya közé a győri Árki Dominikai is bekerült.

– Nem csak én kerültem be, hanem a szlovákiai Black&White Productions ügynökség mindegyik lánya, tehát a szlovák, a cseh, és a lengyel szépség is. Ez nagyon ritka. A top 10 résztvevő angolul kapott egy kérdést a döntőben. Nekem arra kellett válaszolnom, hogyan tenném híresebbé Quanzhou városát, ha megnyerném a versenyt. Szerencsére gördülékenyen tudtam válaszolni angolul, és szép élmény volt a színpadon. Még úgy is, hogy szabadtéren volt az esemény, és mindössze négy fokot mutattak a hőmérők –mesélte el a győri lány portálunknak élményeit.

A kérdés-válaszokat követően, kis várakozás után kihirdették a végeredményt. A versenyt a cseh lány, Árki Dominika szobatársa, Karolyna Gorylova nyerte meg.

Árki Dominikát a világeseményre a verseny országos igazgatója, Katarína Ficelová a Szlovákiai Black&White Productions ügynökség tulajdonosa delegálta. Ők rendelkeznek a szépségkirálynők kiválasztására és delegálására vonatkozó licenccel, így Szlovákiát, Csehországot, Lengyelországot és Magyarországot is ők képviselik a Miss Tourism World 2023-on Kínában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában