Ilyen a boksz!

2023.11.27. 10:33

Sztárbox, záporoztak a pofonok – Micsoda KO a mosonmagyaróvári színésztől – Fotók a bunyóról

Vasárnap este folytatódott az RTL Sztárbox című műsora, ahol hírességek, celebek szállnak ringbe, és küzdenek meg egymással. Ringbe lépett a mosonmagyaróvári színész, Brasch Bence is.

Kisalföld.hu

Brasch Bence a Sztárbox borítójában. Fotók: RTL/Sajtóklub

A Sztárbox tegnapi első elődöntőjét a hölgyek összecsapása nyitotta meg, ahol Janicsák Veca és Berki Mazsi lépett a ringbe. Berki Mazsi négy menetben, egyhangú pontozással utasította maga mögé Janicsák Vecát.

Előzetesen a mosonmagyaróvári színész, Brasch Bence és Szegedi Fecsó meccse tűnt a legegyértelműbb kimenetelű összecsapásnak. Szegedi Fecsó oroszlánként vetette rá magát ellenfelére és folyamatosan ütésekkel sorozta, ezek azonban Bence fedezékén landoltak. Bár sem megfogni, sem megijeszteni nem sikerült a színészt, Kokó szerint az első menetet talán még el is vihette a vehemensen küzdő üzletember.

Fecsó a második menetben sem vett vissza a tempóból, Braschon azonban ezúttal is látszott, hogy nagyon iskolázott bunyós, ügyesen tért ki a támadások elől, és közben pár pofont is kiosztott. Végül pedig Fecsó éppen úgy végezte, ahogy KKevin: az egyik támadása közben Brasch Bence egy jobbegyenessel úgy keresztbe verte, hogy a kombináció többi ütésére már nem is igazán volt szükség. Fecsó a földre rogyott, és bár fel tudott tápászkodni, egyáltalán nem úgy festett, mint aki folytatni tudná, a pedig bíró kiszámolta őt. Így kiütéssel, a mosonmagyaróvári származású színész győzedelmeskedett.

Az egész ország várta, hogy Rácz Jenő séf és Istenes Bence szembekerüljön egymással a szorítóban. Noha mindkét versenyző elmondta korábban, hogy a felfokozott hangulatú előzmények dacára higgadtan fognak a ringbe lépni, ennek nem sok nyomát lehetett látni. Tapogatózásról szó sem volt, a séf és a műsorvezető azonnal egymásnak estek, és felváltva támadták egymást, ami többször szabálytalanságba is torkollt. Végük a sztárséf hagyhatta el győztesen a ringet, egyhangú pontozással múlta felül ellenfelét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában