Feladta a versenyt, és elhagyta a szigetet

2023.11.09. 13:21

Survivor: meglepő fordulatok, váratlan kiesések - A győri anyuka küzdelme

Ollári Gergely

Forrás: RTL Sajtóklub

Egyre nagyobb a feszültség a szigeten, az utóbbi napok számos meglepetést tartogattak a nézők számára. A legutóbbi törzsi tanácson megjósolhatatlan eredmény született, és Siminek kellett eloltania a fáklyáját, aki azonnal a Holtak-szigetére került.

Nem akármilyen párbaj várt rá, itt találkozott a korábbi kiesőkkel. A száműzöttek között volt Anett, Jani és Wendy is. A párbaj alapján az egyikük azonnal visszakerülhetett a Sama-Sama törzsbe, az alulmaradó három játékosnak pedig azonnal véget ért a játék. Simi fél napot sem töltött a Holtak-szigetén, győzelmével esélyt kapott arra, hogy folytathassa a játékot. Mikor visszatért, a nyolc bent maradó játékost két csoportba osztották.

Kiss Viktória az RTL túlélő műsorának győri szereplője mellé került Kornél, Tamás, és Zsombi. A másik csapatba Zera, Zsombor, és Vivi mellé a frissen visszakerült Simi csatlakozhatott.

Aztán óriási fordulat következett, Zera közölte a műsorvezetővel, hogy esze ágában sincs folytatni a versenyt, és feladja a játékot. A játékosak szerint kicsit elhamarkodottan döntött. Elköszönő kisfilmjében kifejtette, hogy idegen emberekkel nem akar együtt élni, nem akarja folytatni a versenyt, bár szerinte egyszerűen eljuthatott volna akár a TOP 4-be is.

A megüresedett helyre a Holtak-szigetén kiesett három játékos közül kerülhetett be valaki, a szerencse döntötte el hogy Jani, Anett, vagy Wendy csatlakozhat újra a törzshöz. A szerencse pedig Anettnek kedvezett.

Két külön játék várta a csapatokat, az egyikben a győri anyuka, Kiss Viktória szerezte meg az előnyt, amit majd a soron következő védettségi játékban hasznosíthat. A másik csapatban Zsombor bizonyult a legjobbnak.

Felpörögtek tehát az események, a napokban mindkét csapatot védettségi játék várja, majd mindkét csapat törzsi tanácsot ül. Ennek eredményeként ketten biztosan kiesnek hamarosan, így alakul majd ki a legjobb hat versenyzőből álló csoport. A győri lány az előny megszerzésével közelebb került ahhoz, hogy megszerezze a védettségi nyakláncot, amivel pedig könnyen a legjobb hat versenyző között találhatja magát.

A Fülöp-szigeteken forgatott túlélő műsor azonban mindig tartogat izgalmakat, és váratlan fordulatokat. A végén csak egy játékos maradhat, akinek a fáklyája nem alszik el. Ő érdemli majd ki a verseny fődíját és a túlélő címet! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában