Ringbe szálltak

2023.11.13. 09:43

Győriek a Sztárboxban – Záporoztak az ütések Nyári Dia és Járai Kíra meccsén, Dobrády Ákost leléptette a bíró + Fotókon mutatjuk a pofonokat

Mondhatni győri rangadót rendeztek vasárnap este az RTL Sztárbox című műsorában. Három győri kötődésű híresség is ringbe szállt: Nyári Dia színész és Járai Kíra, a Győri Nemzeti Színházban játszó Járai Máté felesége a női könnyűsúlyú mérkőzésen. A nehézsúlyú férfiak között pedig Dobrády Ákos, a TNT zenekar győri énekese Pintér Tibor Tenyával vívott a továbbjutásért.

Ollári Gergely

Forrás: RTL Sajtóklub

Fotó: Balogh László

A felek nagy irammal estek egymásnak, de tiszta ütést nehezen vittek be ellenfelüknek. Kovács Kokó István, a Sztárbox supervisora szerint nehezen pontozható mérkőzés volt Nyári Dia és Járai Kíra harca, mert nagyon hasonló ütemben szórták egymásra az ütéseket. A küzdő felek kevés hangsúlyt fektettek a lábmunkára, inkább csak sétáltak a ringbe, de folyamatosan sorozták egymást ütésekkel. A meccs azonban nem ért véget korábban, egyhangú pontozással dőlt el a győzelem sorsa.
A bírák szerint pedig a színésznő, Nyári Dia lett a küzdelem győztese.

Az este további programjában a férfi nehézsúly mezőnyének első mérkőzésén Pintér Tibor Tenya jutott tovább, miután a vezető bíró a második menetben úgy ítélte meg, hogy Dobrády Ákos nem tudja tovább folytatni a mérkőzést. Ugyanezen súlycsoport másik összecsapása Curtis és Szegedi Fecsó között zajlott. Utóbbi került ki a ringből győztesen, miután a vezető bíró a második menetben úgy ítélte meg, hogy Curtis nem képes a mérkőzés folytatására.

November 19-én a 4. negyeddöntő résztvevői mérkőznek meg egymással és eldől, hogy kik lesznek majd a női könnyűsúly és a férfi középsúly elődöntőinek résztvevői.

Férfi középsúly: Józan László – Kállay Saunders András

Női könnyűsúly: Janicsák Veca – Szabados Ági

Férfi középsúly: Rácz Jenő – Kabát Péter

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában