Szépségverseny

2023.11.24. 09:14

A soproni Galavics Dorináért is szoríthatunk a World Top Modell Hungary modellversenyen - fotók

Pénteken rendezik meg a fővárosban az idén Magyarországon is debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjét. Győr-Moson-Sopronból két versenyzőért is szoríthatunk november 24-én. Mindketten megmérettetik magukat azon a népszerű modellversenyen, amelyen egykor Claudia Schiffer is szerepelt. Most bemutatjuk azt a szépséges lányt, aki Sopronból utazik Budapestre, hogy valóra váljon egy álma.

Kisalföld.hu

Fotók: World Top Modell

Galavics Dorina is nagy célt tűzött ki magának, ezúttal modellversenyen fogja öregbíteni tudását és tapasztalatát. Ő is indul az idén Magyarországon is debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!

A rutinos versenyző ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben, húsz lány között az Aquaworld Resort dísztermében, ahol a Noor téli kollekciójában kezdi a mezőny a programokat, majd a Crystal kisestélyi kerül terítékre. Ezt követően az indulók Paloma fürdőruhában vonulnak fel, és a gálaest végén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak majd a színpadon.

Fotók: World Top Modell

Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.

 

Galavics Dorina bemutatkozása: Galavics Dorina vagyok, 22 éves, Sopronból. Fodrászként dolgozom, mellette 14 éves korom óta modellkedem, és rendezvényszervezéssel is foglalkozom. A bécsi repülőtéren világmárkáknak vagyok a promotere. Több szépségversenyen is részt vettem már. Szeretném magam itt is megmérettetni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában