Bulvár-celeb

2024.01.27. 08:15

A magyar szépségkirálynő elmesélte, hogyan halt meg a párja

Élete legnehezebb perceit élte át akkor, amikor végignézte, ahogy szerelme meghal.

A Budapesten élő, erdélyi Blága Tünde lett a hazai Miss Universe győztese, azóta sokan figyelik az életét. Most először beszélt részletesen arról, hogy végig kellett néznie, ahogy a barátját elsodorja egy hullám a közös nyaralásukon - írja az Origo.

Három éve Tenerifén nyaraltak, amikor a férfi egy vízparti balesetben meghalt, a szépségkirálynő szeme láttára.

Láttam, hogy a semmiből jön egy nagy hullám. Tényleg a semmiből, mert addig csak ilyen kicsik voltak. Az a hullám akkora volt, hogy magával ragadta a páromat meg a barátját, és bevitte őket az óceánba. Sajnos a párom nem élte túl.

Ez óriási lecke volt az életemben. Ha elindultam volna hamarabb, körülbelül 10 másodperccel, akkor én is meghalhattam volna" - mesélte egy videós interjúban. Hozzátette, hogy nehezen dolgozta fel a veszteséget, de hálát is érzett, amiért ő életben maradt, és a szüleinek nem kellett ezt a hatalmas fájdalmat átélniük.

"Állt egy sziklán a barátjával, én fentről néztem őket. Elindultam lefele, egy lépcső vezetett oda, ahol ők álltak.

Élete legnehezebb időszakaként gondol vissza ezekre a hónapokra, évekre. Altatókat és nyugtatókat szedett, pszichológushoz is elment és rengeteget olvasott. Sorsszerűnek tartja, hogy azóta találkozott Budapesten egy tenerifei férfival, akivel egymásba szerettek, boldog kapcsolatban élnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában