Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Zárva lesz a városi könyvtár

Július 15-től augusztus 31-ig leltározás miatt zárva lesz a győri Városi Könyvtár központi könyvtára.  Erre az időre bezár a gyermekkönyvtár, a videó- és CD klub is. Azonban hogy a látogatók ne maradjanak olvasnivaló nélkül, a héten még van lehetőség kölcsönzésre.
A bezárás idejére a felnőtt olvasóik 4 db hangkazettát, kölcsönözhető folyóiratokat és 15 db könyvet kölcsönözhetnek ki, szeptemberi határidővel. A videó és CD dokumentumok kölcsönzése erre az időszakra nem lehetséges.
A gyermekkönyvtár tagjai a leltár idejére legfeljebb 4 db diafilmet, 3 db kölcsönözhető folyóiratot és 10 db könyvet kölcsönözhetnek ki, szintén szeptemberi határidővel.
A leltár időtartama meglehetősen hosszú, ezért felhívjuk a nagyközönség figyelmét arra, hogy a város legkülönbözőbb részein található fiókkönyvtáraink a nyári időszakban is folyamatosan, a megszokott nyitva tartási időben várják a kedves érdeklődőket! Részletesebb információkkal honlapunkon (www.vkonyvtar.gyor.hu) találkozhatnak, telefonon pedig a 96/516-670-es számon érdeklődhetnek.

A központi könyvtár szeptember 2-tól várja ismét az olvasni vágyókat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sugárgép: augusztustól üzemelhet

Korábban hírt adtunk arról, hogy a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház onkológiáján a két sugárkeze-… Tovább olvasom