Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Újabb cég az ipari parkban

Higiénés termékeket forgalmazó cég központját avatták fel a minap a győri ipari parkban. A négyszázmillió forintért épült létesítményen nyolcszáz négyzetméter az üvegfelület.
A társaság termékköréhez méltó formát keresett a Hagleitner Hygiene Hungary Kft. a győri ipari parkban építendő központja számára. Az épületegyüttest egy osztrák iparművész tervezte, s a kilencszáz négyzetméteres raktárépület, s a hozzá illeszkedő négyszáz négyzetméteres irodaegyüttes egy minden értelemben lekerekített szappant formáz. Hatalmas, összességében nyolcszáz négyzetméter az üvegfelülete, az alumínium ablakszerkezetet győri cég készítette.

A másfél millió eurós, mintegy négyszázmillió forintos létesítmény tegnapi avatásán Varga Csongor, az osztrák–magyar vegyesvállalat tulajdonostársa, ügyvezető igazgatója a Kisalföldnek elmondta, a cég hat éve van jelen Magyarországon. Osztrák partnere szomszédunkban hatvan-hetven százalékban részesedik a higiénés termékek forgalmából, magyar társa nálunk nyolc-tíz százalékban, de ugyancsak piacvezető szerepre törekszik. Az ügyvezető igazgató társasága történetéről megjegyezte: annak idején egy étteremben találkozott a Hagleitner cég tulajdonosával, s látva nála a társaság katalógusát, akkor határozta el, hogy termékeit Magyarországon is meghonosítja.

Az átadott kereskedelmi központ beruházási költségeit a győri székhelyű társaság osztrák résztulajdonosa biztosította.
A H. H. Hungary az osztrák családi vállalkozás termékeit forgalmazza majd öt felhasználási csoportban, úgymint fürdőszobai, konyhai, padló, mosoda és általános higiéniai termékek.

Ezek innovatív gyártmánycsaládok, hiszen a társaság folyamatosan gondoskodik a fejlesztésről. A győri központú cég tavaly mintegy negyedmilliárd forintos árbevételt ért el. A H. H. Hungary Kft. hat megyében van jelen értékesítő munkatársaival, s hálózatukat az egész országban ki akarják építeni. Az osztrák anyacég ötvenhat országba exportálja higiénés termékeit, éves árbevétele eléri a negyvenmillió eurót.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Galgóczi írt könyvet egyik ügyéről

Nyugállományba vonult, de ma is aktívan dolgozik dr. Paksa Lajos a Győri Városi Bíróságon. A… Tovább olvasom