Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

Új jegyzőről döntenek

Abda–Börcs–Ikrény - Jegyzőt keres a három falu közösen működtetett körjegyzősége, mert a posztot korábban ellátó szakember az ország más részébe költözött.

Már azt is megírtuk lapunkban, hogy a meghirdetett álláspályázatra először nyolcan jelentkeztek. A képviselők a kiválasztottak szóbeli meghallgatása után azonban úgy döntöttek: érvénytelennek nyilvánítják az álláspályázatot és újat írnak ki.

A második pályázatra hatan jelentkeztek, közülük hárman olyanok, akik az előző kiíráskor is megpályázták az állást. Az ügyrendi bizottság előzetesen megvizsgálta pályázataikat és ez alapján két jelentkező meghallgatását javasolta. Ma tart a három település összevont képviselő-testületi ülést, azon döntés születhet arról, ki lesz az új körjegyző.

Az önkormányzati munkában az új jegyző hiánya eddig nem okozott gondot, mert a korábbi körjegyző megbízás alapján ellátja a szükséges teendőket; a választást is fennakadás nélkül lebonyolították a falvakban.

Viszont már időszerű lenne új közigazgatási szakembert találni a megüresedett posztra, hogy fejlesztési terveiket már vele valósíthassák meg a polgármesteri hivatalok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Költözött a bölcsőde Tarjánpusztán

Szeptembertől már az új bölcsődében kezdhetik a nevelési évet a kisgyerekek Tarjánpusztán. Tovább olvasom