Kisalföld logö

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 12°C | 17°C Még több cikk.

Több tucat betörést követett el Győrszentivánon - elfogták

A gyanúsított hétvégi és felújítás alatt álló házakat szemelt ki, elzárta a gázcsapokat, a réz csöveket levágta, színesfémnek eladta.

A Győri Rendőrkapitányság bűnügyi munkatársai beazonosították és elfogták azt a férfit, aki 2013-ban és 2014. év elején Győrszentivánon több tucat betörést követett el.

A rendőrök egy helyi férfit gyanúsítanak, akit a napokban egy kora hajnali órában ellenőriztek. Ruházatából és csomagjából különféle szúró, vágó és feszítőeszközöket, házának átkutatásakor több elektromos kéziszerszámot foglaltak le a vagyonvédelmi nyomozók.

A 41 éves gyanúsított beismerte, hogy a Győrhöz tartozó városrészben követett el vagyon elleni bűncselekményeket. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető a hétvégi és felújítás alatt álló házak udvarán felszerelt gázcsapokat elzárta majd az épületek külső faláról a réz gázcsöveket, fűtésidomokat elvágta, leszakította, amiket órákon belül színesfémként értékesített.

A rézlopásokon túl az őrizetlenül hagyott telkek melléképületeinek ajtaját befeszítette, ahonnan kéziszerszámokat, elektromos vezetékeket tulajdonított el.

A Győri Rendőrkapitányság a 41 éves S. T. győrszentiváni lakos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életeket kockáztatott, hogy életeket mentsen

Két zsidó fiatalt bújtatott 1944 nyarától 1945 tavaszáig Győrújbaráton kamrájukban egy asszony. Tovább olvasom