Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Tabuk nélkül

A megyeszékhelyen jár csütörtökön a volt pornósztár, Cicciolina. Önéletrajzi könyvét dedikálta, de előtte titokzatos üzleti tárgyalásokat folytatott.
A dedikálásra várók közül az elsőknek még jutott egy-egy rúzsos puszi is az önéletrajzi könyv első lapjaira.

Tabuk nélkül címmel jelent meg legújabb könyve Cicciolinának. A fotókkal illusztrált kiadványt népszerűsítő dedikálási körút egyik állomása volt a győri MusiCDome. A meghirdetett időpontot kicsit túllépve érkezett meg Staller Ilona. Fején bizarr, talán üveggyöngyökkel kivarrt hajpánt, szemén a nagy, mindent takaró szemüveg. Kivágott blúz, fehér farmer és az elmaradhatatlan rúzsos mosoly. „Szemből fotózzon, használja telébe a flesht!" – mondta kedvesen fotósunknak.
 „Higgye el, tudom, hogyan kell engem lekapni, ez a szakmám." És már pózolt is azzal a rózsával kezében, amellyel köszöntötték.
A késés kapcsán jogosan merült fel a kérdés: más célja is volt a látogatásnak, mint a dedikálás? (Mint arról a Kisalföld is beszámolt – 2002. január 28. –, Staller Ilona szeretett volna nevével fémjelzett bort forgalomba hozni. Ám az akkori győri tárgyalópartnere ma már – hogy finoman fogalmazzunk – eltűnt az élet sűrűjében.) Cicciolina ennek ellenére nem tört le. Látogatása másik céljáról mindössze annyit mondott, hogy az üzleti jellegű volt, és egyelőre csupán annyit közölhet róla: Top Secret.
Staller Ilona egyébként nem adta fel a borral kapcsolatos terveit. Elmondta, továbbra is keresi azt a céget, amelyik a nevével megjelentetne valamilyen finom nedűt.
A Cicciolinával további terveiről, jelenlegi életéről készült hosszabb beszélgetést hamarosan olvashatják lapunk Szieszta mellékletében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szóról szóra: Angliába utazhat a nyertes

A fődíj értéke csaknem félmillió forint! Ennyit kóstál az a kéthetes angliai kurzus, amelyen… Tovább olvasom