Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 20°C Még több cikk.

SZEN 2013 - A győri mini fesztivál részletes programja itt!

Tankcsapda, HS7, Hősök, Punnany Massif és még sokan mások! Újból dübörög a SZE Napok: április 17-20-ig, idén egy kicsit másként.

A már számos ismert és közkedvelt program mellett még szélesebb kínálattal indul útjára egy mini fesztivál, amely még egyetemi időszakban igyekszik elhozni Nektek a kedvenc zenekaraitok, fellépőitek legjavát.

A közkedvelt és nagy népszerűségnek örvendő SZE Napok rendezvénysorozat átalakul. SZEN néven új időbeosztásban, 2013. április 17-20. között várja az Egyetemi és Városi közönséget a fesztivál időszak előfutáraként.

A rendezvény előfutáraként április 14-én megrendezésre kerül a Campus kupa rendezvény a méltán népszerű autós ügyességi verseny. A rendezvényhez kapcsolódó lakossági fórum április 4-én kerül megtartásra a Bridge Hallgatói Klub nagytermében 17,00-i kezdettel. A négy nap alatt több, mint 10 élőkoncerttel, 3 sztárDJ-vel, Stand up comedyvel, sportprogramokkal, 24 órás palacsintasütéssel és a teljeség igénye nélkül még számos izgalmas programmal várja a vendégeit. A rendezvény egyik fő eleme a sportprogramok sorozata, mely már a 0. napon kezdetét veszi. A HÖOK-al (Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája) közös szervezésben a SportPont Program Road Show állomás helyszíne lesz Győr.

Az Egyetemek és Főiskolák között zajló országos sportbajnokságban vehetnek részt az egyetemisták. A sport programok alkalmával a legnépszerűbb sportágak mindegyikében kipróbálhatják magukat a fiatalok és idősebbek egyaránt.

A nagyobb méretért kattints a plakátra!
A nagyobb méretért kattints a plakátra!

A fellépő zenekarok névsora önmagáért beszél. Eljön hozzánk az idei rendezvényen a Hősök a Punnany Massife a Brains, ez alkotja az első nap koncertcsemegéjét, ezek után Dj. Sikzta pörgeti a korongokat az este további részében. A SZEN ismét helyszínéül szolgálhat az immár évről évre rekordot állító 24 órás palacsintasütésnek, amely a Széchenyi Egyetem Petz Lajos Intézet Hallgatói Önkormányzatának szervezésében zajlik. A második este tovább folytatódik a fesztivál hangulat itt lesz többek között a Supernem a Heaven Street Seven és a Vad Fruttik zenekar. Számos kulturális és közösség formáló napközbeni aktivitás szerepel a programban, ami az Egyetemi és Városi közönséget egyaránt szolgálja. A záró este igazi fesztivál feelinget hoz magával, a fellépők sorában találjuk az Ocho Macho a Road és a Tankcsapda zenekarokat, majd Dj Golyó pörgeti tovább a rock lemezeket.

A rendezvénnyel cél megteremteni a kapcsolatot az Egyetemi és Városi közönség között, ehhez összekötő helyszínként szolgál a Bridge Hallgatói és Ifjúsági Klub. A Bridge parton fesztiválsátorral, nagyszínpaddal és egyedül álló vizuáltechnikával várjuk az érdeklődőket. A leírt programokat igyekeztünk hallgató és városiak számár is elérhető áron biztosítani, így az egyetemistáknak már lehetőségük van 3800Ft-os ártól rendezvénybérlet vásárlásara, amely az összes programon való részvételre jogosít. A városi közönség számára ezt a bérletet 5900Ft-os árton biztosítjuk. A rendezvénnyel kapcsolatos összes részletet és karszalag információ megtalálható a www.szenfeszt.hu weboldalon, és a www.facebook.com/szenfeszt.


Az egyik legfontosabb kérdés, hogy mikor is lesz az idei SZEN? A válasz: ÁPRILIS 17-20 között.

Lássuk csak miért is éri meg megvásárolni a SZEN heti karszalagját:

Április 17-én egy kis bevezetőként sport programokkal, autósporttal kapcsolatos előadásokkal és este Retro bulival várunk Titeket.

Április 18-án igazán felpörgetjük az életet a Campuson. Még több sport programon vehettek részt, melyek után mindenki jól lakhat palacsintával, hiszen a PLI hallgatói ismét 24 órás palacsintasütés rekordkísérletbe kezdenek. Ezen a napon találkozhattok a Rendőrség nyomozóival és egy biztonságöv szimulátorral is. Kipróbálhatjátok magatokat egy póker versenyen vagy éppen fotózkodhattok és beszélgethettek az ETO sportolóival. Az este folyamán sztárvendégünk lesz a MARY POPKIDS, a HŐSÖK, a PUNNANY MASSIF, a BRAINS, DJ SIKZTAH és ADAM DENAY.

Április 19-én részt vehettek a Mobilis fizikai show műsorán. A sportosabbak zumbázhatnak egyet vagy épp kipróbálhatják magukat a Gold sprint páros bicikliversenyen. Várunk titeket filmvetítéssel és film clubbal. Elkészíthetitek saját kabalátokat. Lesz beerpong és egy éjszakai esélykiegyenlítős (fröccs) kidobós is. Sztárvendégünk DOMBÓVÁRI ISTVÁN humorista. Este fellép az ÓRIÁS, a SUPERNEM, a VAD FRUTTIK, a HS7 és DJ GOLYÓ.

Április 20-án
mindenkit szakértők várnak ingyenes egészségügyi vizsgálatokkal az Aulában. Bemutatkozik a Magyar Honvédség, a Győri Aero Club és a győri Sharks amerikai foci csapat. Részt vehettek airsoft, trial, parkour és kard bemutatón is. Kiderül kik lettek a fotópályázat nyertesei. Idén is itt lesz velünk az Import Impró. Sztárvendégeink: WOK, ROAD, TANKCSAPDA, OCHO MACHO és egy meglepetés SZTÁR DJ.

Végül nézzük, hogyan is alakulnak a jegyárak:

Egyetemi bérlet*:
2013. március 18. - március 31.: 3.800 Ft
2013. április 1. - április 10.: 4.200 Ft
2013. április 11. - április 17.: 4.500 Ft

Egyetemi napi jegy (csütörtök)*: 2.000 Ft
Egyetemi napi jegy (péntek)*: 2.500 Ft
Egyetemi napi jegy (szombat)*: 3.000 Ft

Városi bérlet: 5.900 Ft
Városi hétvégi jegy: 4.900 Ft

Városi napi jegy (csütörtök): 2.500 Ft
Városi napi jegy (péntek): 3.000 Ft
Városi napi jegy (szombat): 3.500 Ft

A jegyeket a következő helyszíneken lehet megvásárolni nyitva tartási időben:

- Alumni Café (9026 Győr, Egyetem tér 1. - AKIK)
- Bridge Kávézó (9026 Győr, Kálóczy tér 6.)
- Győri Látogatóközpont (9022 Győr, Baross Gábor u. 21-23.)
- McDonald's CD-bolt (9022 Győr, Baross Gábor u. 23.)

*: Az egyetemi bérlet és jegyek megvásárlásához érvényes Széchenyi-s diákigazolvány(ok) felmutatása szükséges!

Látogassatok el hivatalos facebook oldalunkra is (www.facebook.com/szenfeszt ), hogy naprakész információkat találjatok a programról és velünk hangolódhassatok a SZEN-re. Ne maradj le, válts minél hamarabb kedvezményes heti karszalagot! :)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


Olvasóink írták

 • 9. SzSarolta 2013. április 04. 20:58
  „Tisztelt Fórumozók!
  A mai lakossági fórummal kapcsolatban szeretnék egy két észrevétellel élni. Nem küldött semmilyen hirdető főiskolai hallgatókat maga helyett ( egyébként nem "főiskolai" hanem "egyetemi") . Az egyik résztvevő én voltam a másik pedig a Campus Kupa szakmai főszervezője. A bemutatkozás rész valóban elmaradt, hiszen az első megnyilvánulások rányomták bélyegüket a fórumra ( azt már nem is említem, hogy nem tekintettek minket tárgyaló félnek, annak ellenére hogy mint a kérdéses rendezvény szempontjából kompetens személyek voltunk jelen.Valamint hogy a rendezvényről tartandó prezentációnkra senki sem volt kíváncsi) . Egyébként a fórum végén sikerült elkérnem több elérhetőséget is, hogy személyesen felvehessük Önökkel a kapcsolatot.Ennek örülök és remélem sikeres lesz az együttműködésünk. Köszönöm mindenkinek aki eljött ma!”
 • 8. acsali 2013. április 04. 19:54
  „A meghirdetett lakossági fórumon a nagyszámú lakosság legnagyobb felháborodására a hirdetők két főiskolai hallgatót küldtek maguk helyett. Ők még a nevüket sem árulták el. Így mindenki egy órás cél és eredmény nélküli ott tartózkodás után távozott. Szóval szégyenletes volt az egész meghívás.”
 • 7. szen 2013. április 04. 11:53
  „Tisztelt kf001!

  Az idei évben az Ön által említett programok új helyszínen, a Bridge Hallgatói és Oktatói Klub területén felállított fesztiválsátorban kerülnek megrendezésre. A sátor mérete garantálja, hogy mindenki, aki érvényes belépőjeggyel rendelkezik részt vehessen a rendezvényen.”
 • 6. acsali 2013. április 04. 08:43
  „4. Mivel Ön is révfalusi, szeretettel várjuk ma 18 órakor a Bridge Hallgatói és Oktatói Klub nagytermében /Kálóczy tér/18 órakor az e témában tartandó Lakossági fórumon, melyen remélhetően a polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztálya is képviselteti magát.”
 • 5. kf001 2013. április 03. 21:07
  „Szerintem mindenképp vegye meg mindenki a heti karszalagot. Megéri, ha másnak nem, a szervezőknek biztos. Csak mert arra fogadni mernék, hogy az előző évekhez hasonlóan a kiemeltebb eseményekre (pl. dumaszínház és nagyobb koncertek) csak a HÖK-ös spanok és az ő közelebbi ismerőseik juthatnak be első körben, aztán rajtuk kívül kb 100 másik szerencsés földi halandó, akik már 2 órával az esemény előtt az ajtóban sorakoznak. A többieknek meg majd megint rendkívül kedves módon kikiabálják, hogy: "bocs, nincs hely, és rohadtul nem érdekel, hogy kifizetted a heti jegyet".
  Szóval szerintem tényleg érdemes, máshol ilyen úgy sincs, hogy kifizetsz egy belépőt, aztán nem mehetsz be.”
 • 4. Irwine 2013. április 03. 20:28
  „#3: A korábbi hozzászólásomat úgy írtam, mint egy szintén a városrészben lakó.”
 • 3. acsali 2013. április 03. 17:03
  „2. Tán Ön az illetékes elvtárs, és érdekből nem találkozott panaszokkal?”
 • 2. Irwine 2013. április 03. 15:43
  „Azt nem értem, hogy a környéken lakók miért csinálnak ekkora ügyet a Campus Kupából, annak a legrosszabb esetben is du. 5kor vége van. Azzal sem értek egyet, hogy elviselhetetlen lett volna a zaj.
  Viszont ugyanitt volt pl. a Böllérnapok, aminek a késő esti koncertjét a Votinszky utcánál is hallottam. Utána mégsem találkoztam hasonló panaszokkal... akkor ez most hogy van???”
 • 1. acsali 2013. április 03. 15:34
  „Révfalusiak riadó! A Campus Kupa tavaly elviselhetetlen zajjal járt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyire volt józan a húsvét? - Így vizsgáztak a sofőrök a megyében

Fokozott ellenőrzést tartott a rendőrség a megye közútjain az ünnep alatt. Az eredmények… Tovább olvasom