Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Squash verseny Győrben a jótékonyság jegyében

Az Edutax Kft. vasárnap jótékonysági fallabda programot szervezett a Marcal Teniszcentrumban, melynek bevételét a „Híd a jövőbe" Értelmi Sérülteket Segítő Alapítvány javára ajánlották fel.

Az önkéntes hozzájárulásokból és nevezési díjakból 100 ezer forint gyűlt össze. A jó hangulatú programon a fallabda verseny mellett gyermekprogramok várták az érdeklődőket.


A program keretében lehetőség nyílt squash versenyre, melyen nők, férfiak, kezdők és amatőrök egyaránt részt vettek. A piciket gyermeksarokkal várták, ahol gyöngyfűzés, festés, rajzolás, kavicsfestés és egyéb gyermekprogramok közül válogathattak. A résztvevők emléklapot, a helyezettek oklevelet és a Márton Lakóotthon által készített tárgyakat kapták ajándékba.


A szervezők az önkéntes felajánláson alapuló nevezési díjból befolyt összeget a Híd a jövőbe" Értelmi Sérülteket Segítő Alapítvány részére ajánlották fel, amelyet a program végén a cég vezetői adtak át dr. Fekete Gábornénak, az alapítvány koordinátorának.

„Híd a jövőbe" Értelmi Sérülteket Segítő Alapítvány – Márton Lakóotthon

A nyúli Márton Lakóotthon már több mint 10 éves múltra tekint vissza. Az otthont működtető „Híd a jövőbe" Alapítvány - célkitűzésének megfelelően - sokat tesz az autizmussal és fogyatékossággal élők társadalmi elfogadtatása érdekében. A családias lakóotthonban jelenleg 11 fő autista és más sérültséggel élő felnőtt korú lakó ápolását, gondozását, fejlesztését és foglalkoztatását végzik. A nemrég megüresedett férőhelyre éppen most várják a jelentkezőket.

Az otthon zökkenőmentes működtetéséhez szükséges források előteremtése mindvégig komoly kihívást jelentett a fenntartó számára. Az utóbbi években az intézmény szakmai színvonalának a megőrzése azonban egyre több erőfeszítést kíván. A segítő szándékú, jótékonysági sportrendezvénnyel a szervezők a maguk módján kívánták segíteni az otthonban élőket. Bővebben az alapítványról: www.martonlakootthon.hu  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújítják az Ifi-ház melletti parkot

Hétfő reggel kezdődött az Árpád utca-Lukács Sándor utca keresztőzésnél található park felújítása. Tovább olvasom