Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Spóroljon egymilliót, ha lakást vásárol

Az Engel Group pályázatot írt ki, amelynek nyertese akár egymillió forintot is spórolhat, ha laskást vesz Győrben Városréten.
Hamarosan lerakják a Városrét, Győr új városrészének alapkövét. Az ünnepélyes ceremónia alkalmából az Engel Group pályázatot írt ki, amely az Üzenj a következő évszázadnak címet viseli. A Kisalföld által is támogatott pályázat keretében olyan rövid írásokat vár a cég, amelyek tükrözik, hogyan is képzelik a győriek városuk jövőjét száz év múlva.

A 15–20 mondatos fogalmazásokat a Városrét alapkőletételekor egy fémdobozba zárják, majd az a földbe kerül más kortörténeti dokumentumokkal együtt. A pályázatra elsősorban olyan írásokat várnak, amelyek tükrözik, illetve további ötletekkel gazdagítják az elképzeléseket, amelyeket már a Városrét kialakításánál is figyelembe vettek a tervezők. Előnyt élveznek azok a pályaművek, amelyek nagy zöldfelületek, játszóterek vagy a város szolgáltatóközpontjainak (iskolák, óvodák, kórházak áruházak, vendéglátóegységek és egyéb közösségi terek) kérdéskörére fókuszálnak. Természetesen a legjobb alkotásokat nem csak a jövő évszázad  olvasói ismerhetik meg. A legsikeresebb pályaművek olvashatóak lesznek  a www.varosret.hu oldalon is.

A legjobb alkotást lakásvásárlási kedvezménnyel jutalmazza a cég, amely nagysága a kiválasztott lakás árától függ. A pályázatnak köszönhetően akár egymillió forintot spórolhat meg az a jó tollú városlakó, aki éppen most szeretne új lakást vásárolni. (A részletes pályázat a www.varosret.hu oldalon olvasható.)

A rövid fogalmazásokat 2006. november 8-ig a következő e-mail címre vagy postai címre várja az Engel Group: info@varosret.hu, vagy Engel Projekt Kft., 9001 Győr, Pf. 1623.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ünnepi rend a temetőkben

A köztemetőket üzemeltető Győri Kommunális Szolgáltató Kft. (Komszol) szóvivője, Nagy Csaba elmondta lapunknak, hogy a nádorvárosi köztemetőbe a behajtási engedéllyel rendelkezők gépkocsival mától november 1-jéig reggel 7 óra és 11 óra között hajthatnak be. Az érvényes behajtási engedélyt orvosi igazolás bemutatásával lehet kérni a társaságnál – Győr, Kálvária u. 4–10. – munkanapokon reggel 6 és délután 3 óra között. Tovább olvasom