Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Sikerkód, a SORSKLINIKA: így tehetjük jobbá az életünket!

Legyen szó pénzügyekről, karrierről, külső megjelenésről vagy kapcsolatokról, az eredményeinken MINDIG javíthatunk.

Szalay Ádám vagyok, tévériporter és személyiségfejlesztő tréner. A televíziós munkám során megismert számtalan emberi sors ösztönzött arra, hogy magam is elkezdjem kutatni: mi a sikeres élet kulcsa. 2009 őszén a „Titok"-ból megismert kiváló tréner, Jack Canfield fogadott tanítványává: kijárva az ő iskoláját, Sikerkód néven elhozhattam a módszerét ide, Magyarországra. Ezt szeretném röviden a figyelmébe ajánlani – egy másfél órás motivációs előadást, amely számomra új kapukat nyitott meg.

Mesterem, Jack mondta nekem, hogy olyan időket élünk, amelyekre leginkább a bizonytalanság és a felkavaró gazdasági hírek a jellemzők. Ezek a körülmények arra késztetnek bennünket, hogy vegyünk egy mély levegőt és szánjunk időt arra, hogy végiggondoljuk az életünket: különösen így, év elején.Amikor az emberek azt kérdik tőlem, mi a siker legfontosabb hozzávalója, mi adhat iránytűt az év hátralévő részére, azt mondom: amikor rádöbbenünk, mi az, ami hozzásegít bennünket a sikerhez és mi az, amivel elnyomjuk magunkban a sikert.

Az ilyen időkben a legfontosabb, hogy mihamarabb elkészítsük személyes leltárunkat és kíméletlenül feltárjuk önigazolásainkat és azokat a rejtett szokásainkat, amelyek nem szolgálják sikerünket. Hadd magyarázzam meg néhány példán keresztül:

- Erős és egészséges akar lenni? Akkor itt az ideje, hogy felhagyjon a kifogásokkal, már ami a súlyát, az étrendjét és a testmozgás hiányát illeti.
- Azt szeretné, hogy örömmel üdvözölhesse a hétfő reggeleket és izgatottan induljon munkába minden nap? Akkor fel kell fedeznie, milyen elfoglaltság tölti el szenvedéllyel és végig kell gondolnia, mi az, amivel a hátralévő életében minden nap szívesen foglalkozna.
- Egy életre meg akar szabadulni az adósságoktól? Akkor fel kell térképeznie a költekezési szokásait és meg kell alkotnia egy olyan, személyes költségvetést, amelyben a kiadásai nem haladják meg a bevételeit.
- Szeretné, hogy meghittebb viszony fűzze az életében fontos szerepet játszó emberekhez, például a gyerekeihez, barátaihoz vagy kollégáihoz? Akkor nem panaszkodhat többé a rossz kapcsolataira és rá kell jönnie, miért nem olyan meghittek amilyennek szeretné.

A szembenézés azért fájdalmas folyamat, mert az az igazság, hogy ezekben az ügyekben nekünk magunknak kell tennünk valamit, hogy az életünk végre úgy működjön, ahogy szeretnénk.

Nemet kell mondanunk a második adag vacsorára vagy a desszertre és végig kell járnunk a formába lendülés kellemetlen szakaszait is… Vállalnunk kell a konfliktust a partnerünkkel és beszélni kell azokról a területekről, amelyek nem működnek… El kell viselnünk azt a félelmet, amely egy esetleges munkahely-váltással jár… Vissza kell fognunk a kiadásainkat és el kell kezdenünk spórolni… Meg kell vizsgálnunk a személyes kapcsolatainkat és meg kell fogalmaznunk, kitől és miért nem kérjük azt, amit akarunk…

A sikeres emberek nem húzzák az időt tagadással, magyarázkodással. Úgy fogadják a helyzeteket és az eseményeket, mint egy harcos. Felfigyelnek a figyelmeztető jelekre, megvizsgálják, miért nem működnek a dolgok és nekiállnak, hogy helyrehozzák őket – még akkor is, ha a helyrehozatal kemény munkát, kockázatvállalást és bizonytalanságot jelent is.

Váljon harcossá Ön is: legyen élete elszenvedője helyett élete alakítója. Lépjen ki a képzeletbeli váróteremből és kezdjen el élni: ismerje meg a sikeralapelveket és azonnal alkalmazza is őket. Találkozzunk február 7-én este hatkor egy INGYENES Sikerkód előadáson!

Ingyenes Sikerkód Előadás - Győr

Dátum: 2014. február 07.

Időtartam: 18-19.30-ig

Helyszín: Arany Szarvas Fogadó 9025 Győr, Radó sétány 1.

Facebook >>
hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri iskolából lopott biciklit, fotó alapján keresik a tolvajt

Az ismeretlen elkövetőről az iskola kamerája készített felvételt. Tovább olvasom