Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Sikeres győri pályázat

Pályázatom célja, hogy vállalkozásom létrehozásával a környezettudatos, egészséges életmódot népszerűsítsem - írta Birtháné Csepi Mónika egyéni vállalkozó.

2014. őszén Birtháné Csepi Mónika egyéni vállalkozó 3 333 332,-Ft összegű pályázatot nyert az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásában, a >Egészséges, környezettudatos életmódhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatás értékesítése és ehhez kapcsolódóan egy online vállalkozás kiépítése.< című projekttel. Pályázatom célja, hogy vállalkozásom létrehozásával a környezettudatos, egészséges életmódot népszerűsítsem.

A Birtháné Csepi Mónika egyéni vállalkozó, sikeresen pályázott és nyert el 3 000 000,-Ft támogatást – 333 332,-Ft önrésszel (90%-os támogatási intenzitással) – vállalkozása létrehozására, a 2015. január 01. – 2015. június 30. közötti időtartamra.

A megvalósítás során megalapítottam vállalkozásomat a cég működéséhez szükséges eszközöket beszereztem; üzleti kapcsolatokat alakítottam ki; tanácsadást vettem igénybe. A pályázat eredményeként egészséges, környezettudatos életmódhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatás értékesítésével, népszerűsítésével és ehhez kapcsolódóan egy online vállalkozáshoz biztosítok professzionális eszközöket, tudást, támogatást és szakmai segítséget.

Felhívom a figyelmet a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés fontosságára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Látványos szakaszába ért a munka a győri szerelmesek és hajléktalanok kedvenc helyén! - fotók

Szemerkélő esőben is dolgoztak a munkagépek a Rába-parton, egy Bobcat pedig a Radó-szigetet "támadta" szerdán. Képgaléria. Tovább olvasom