Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 2°C Még több cikk.

Ravazdi környezetszépítő pályázat

Ravazd önkormányzata "Környezetem az életem!" címmel környezetszépítő pályázatot hirdet a település lakosai részére. Az udvar- és kertszépségverseny célja, hogy a kertészkedők megmutathassák, megmérethessék büszkeségeiket: díszudvarukat vagy haszonkertjüket.

A verseny végén minden résztvevő névre szóló díszoklevélben részesül. A kategóriánkénti – díszudvar vagy haszonkert – első három helyezettet az értékes nyeremények mellett a kerítésre vagy a házra is kihelyezhető emléktáblával díjazza a szakmai zsűri.

A pályázat során a díszudvar vagy haszonkert szépsége mellett súlyozottan és kiemelten értékeli a zsűri a zöldhulladékok otthoni elbánásának különböző módjait. A zsűrizés július 2-án reggel 7 óra 30 perckor kezdődik. Az ünnepélyes eredményhirdetés július 16-án 10 órakor lesz a faluházban.

A verseny során a zsűri elsősorban azt értékeli, hogy a pályázók saját ötletek megvalósításával, a területi adottságok figyelembevételével, a saját lehetőségeihez képest hogyan, miként tudják szépíteni, rendben tartani a környezetüket. Így mindenki egyenlő eséllyel indul. Egy nevező mindkét kategóriában indulhat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Écs: az új eszközök hatékonyan segítik az oktatást

Az Écs–Ravazd Közoktatási Társulás iskoláiba az év elején érkeztek meg a Társadalmi… Tovább olvasom