Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

Program a hétvégére - Makám koncerttel nyit a Győrkőcfeszt

Péntek este a Makám együttes koncertjével nyit a Győrköcfesztivál.

Mutatványos színpad - Radó sziget

A Radó szigeten az első nap megnyílik a Győrkőcfesztivál, ahol a második és harmadik nap báb- és gyermekszínházi előadások, koncertek várják a gyermekeket.

Részletes program itt >>

Videó - III. Győrkőcfesztivál hívogató >>Győrkőcolimpia

A labdarúgás, úszás, kézilabda és atlétika sportágakban szervezett Győrkőcolimpia résztvevői a Barátság Parkban mérhetik össze erejüket ezen a hétvégén. Szurkolóra várnak a nemzetközi mezőny „Kicsi a bors, de erős" győrkőc-csapatai!

Gyere Gyuri Györbe! >>

Olvasóink írták

  • 1. knepildiko 2010. július 04. 09:56
    „Sajnos rossz tapasztalattal kellett tegnap este haza sétálnunk a fesztiválról. Unokahúgom, aki 11 éves pénteken a fesztivál miatt érkezett a városba. De sajnos szembesülnie kellett a felnőttek rossz oldalával. Tele volt kíváncsisággal. Rengeteg jó élménnyel szeretett volna haza térni a fesztiválról, de ez tegnap az ellenkezőjére fordult. A leány kicsit magasabb mint a kortársai és ezért idősebbnek nézték, ez okból több helyen is elutasításba futott, hiába magyaráztuk el az épp ott lévő szervezőnek, hogy még ő is kicsi. A tetőpont a lufikat hajtogató "bohócnál" volt, aki épp a magassága miatt jelentette ki, hogy neki nem ad lufit, mert nem kicsi. Nem mindegy annak a "bohócnak", hogy honnan kapja az "adományt" a zsebébe? A leány is oda adta volna az adományát egy pillangó lufiért. De elég durván elutasították. Így sajnos pityeregve indultunk el haza. Szerintem ez a fesztivál a gyerekeknek van - egy 11 éves lány már nem számít gyereknek? Hol a korhatár a fesztiválon? Vagy van magasságmérő és már ott megmondják, hogy milyen magasságtól nem számít már gyereknek?....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyere Gyuri Győrbe!

A Gyere Gyuri Győrbe! elnevezésű rajzpályázat eredményhirdetésre és a beérkezett alkotásokból álló… Tovább olvasom