Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Öt éve képez Győrben az Audi Akadémia - videó

Ötödik születésnapját ünnepli az Audi Akadémia Hungária Kft. Az évforduló alkalmából sajtótájékoztatón összegezték az elmúlt fél évtizedet.

Rozman Richárd, az Audi Hungária személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója elmondta: a Németországban, Ingolstadtban működő Audi Akadémia mintájára jött létre a győri oktatóközpont, mert fontosnak tartották, hogy munkatársaik megfelelő kompetenciákkal, nyelvtudással rendelkezzenek.

"Sikerült olyan körülményeket teremteni, ami biztosítja a világszínvonalú oktatást" - összegezte az elmúlt öt év eredményeit Rozman Richárd.

Video: Oxygen Hírügynökdég


Az Audi Akadémia sikerét a számok is tükrözik: évente 215 ezer órát töltenek itt az Audi munkatársai, azaz dolgozónként 33 órát. A központban 220 féle képzést tartanak, 70 szakmait és 150 nem szakmait. Fontos szerepet vállal a duális képzésben: jelenleg 240 tanulója van az intézménynek.

A nem szakmai képzések szükségességét Alois Kauer, az Akadémia ügyvezető igazgatója így indokolta. szólt a szakmai ismeretek mellett a munkatársaknak szükségük van többek között német nyelvi tudásra és az interkulturális kompetencia fejlesztésére is.

Rozman Richárd hozzátette: egy mérnök, aki segíti a motorfejlesztést, gyakran öt-hat telephellyel van kapcsolatban, a szakmai tudás hasznosításán kívül megbeszéléseken kell résztvennie, tartania kell a kapcsolatot kollegáival, ezért van szüksége interkontinentális és német nyelvi tudásra is.

Az Audi Akadémia ebben segít.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági zumba Andorka Vivien gyógyulásáért Győrben

2012. január végén Andorka Vivien súlyos agyvérzést kapott. December elsején jótékonysági zumbára… Tovább olvasom