Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Összefogás-koncert sztárok sorával

Első alkalommal a Papp László Budapest Sportarénában és a Győri Városi Egyetemi Csarnokban rendezik meg az összefogás Koncert Magyarországért elnevezésű rendezvényt február 19-én, melynek fővédnöke Borkai Zsolt győri polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.
A koncert honlapja>>  
Facebook oldala>>
Kora délutántól késő estig folyamatosan lépnek színpadra a népszerű előadók, többek között Adri, Bende Ildikó, DJ Dominique, Forgács Péter, a Hangária, Hien, Járai Márk, Kiki, Király Viktor és Király Linda, Kiss Tünde, Kozmix, L.L. Junior, Lukács Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Miller Zoltán, MM, Molnár Ferenc Caramel, Mórocz Adri és a Boribon muzsikál, a Mystery Gang, Nagy Balázs, Patai Anna, Széles Iza, Tóth Vera, Török Ádám, Vásáry André, Venczel-Kovács Zoltán. Zenei rendezők: Bársony Bálint és Némo.

A koncert szervezői a „Tiéd a színpad!" pályázat keretében lehetőséget nyújtanak két amatőr zenekarnak is, hogy a Budapest Sportaréna színpadán mutatkozhassanak be: a jelentkező zenekarok közül egyet az Összefogás-koncert fellépőiből alakuló héttagú zsűri választ ki, egyet pedig a nagyközönség az interneten szavaz meg (a szavazatokat egy Facebook alkalmazáson keresztül lehet majd leadni).

A koncertsorozat non-profit kezdeményezés, amelynek célja, hogy a teljes magyar társadalom számára fontos ügyeket támogasson. A februári győri és budapesti koncertek a magyar államadósság csökkentéséhez járulnak hozzá: a bevételek – a technikai költségek levonása után – az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerülnek. A jegyek ára 2012 forint, a 14 év alatti gyermekek pedig ingyen juthatnak belépőhöz – ők egy a koncertre hozott ajándékkal segíthetnek, amit a Máltai Szeretetszolgálat juttat el a rászorulóknak.

Olvasóink írták

  • 2. pappe 2012. január 27. 12:58
    „"Adri, Bende Ildikó, DJ Dominique, Forgács Péter, a Hangária, Hien, Járai Márk, Kiki, Király Viktor és Király Linda, Kiss Tünde, Kozmix, L.L. Junior, Lukács Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Miller Zoltán, MM, Molnár Ferenc Caramel, Mórocz Adri és a Boribon muzsikál, a Mystery Gang, Nagy Balázs, Patai Anna, Széles Iza, Tóth Vera, Török Ádám, Vásáry André, Venczel-Kovács Zoltán." éretem. Szóval ők a sztárok.”
  • 1. gonzo 2012. január 27. 12:02
    „Gonosz vagyok,de a cikk elolvasása előtt valami ilyesmi sztárnévsorra gondoltam....
    Amúgy sok sikert!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jönnek Gyurcsányék: megalakult a Demokratikus Koalíció Győrben

A Demokratikus Koalíció Győrben is kiépítette szervezetét. Tovább olvasom