Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Öngyilkos akart lenni: betegszállítás rendőri segítséggel Győrben - videó

Járőrautók kíséretében ment a mentő egy betegért Győrben, az egyik Bercsényi ligeti házhoz, mivel a férfi sok gyógyszert szedett be és agresszíven viselkedett.

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőri kíséretet maga a mentőszolgálat kérte, mivel az ügyeletre érkezett bejelentés arról szólt, hogy az illető öngyilkossági szándékkal gyógyszert vett be és rendkívül agresszíven viselkedik.

Végül a beteget a mentők a pszichiátriára szállították.


Videó: Tudósító.

Olvasóink írták

24 hozzászólás
12
 • 24. Contar 2012. február 05. 14:26
  „Pár kérdés, mert még mindig nem világos számomra a helyzet:
  1, 1 fő őrjöngő ellen 2 fő mentős + (4 autó X min. 2 , max. 5 fő) 8-20 rendőr ?
  2, az őrjöngő famíliája támogatta, vagy ellenezte a mentők munkáját ?”
 • 23. Losba 2012. február 05. 14:02
  „..nagyokosok,contar stb.. lehet bizonyítani, van felvétel a mentőkhöz, rendőrökhöz is, tessék jelentkezni oda, azt meg lehet mutatni, mit hogy kell csinálni,..90.000 -ért majd ilyen eseteknél, meg a többi szarságnál, amit mi még újságban sem olvasunk lehet bizonyítani..moderálvák!!”
 • 22. jóhatudod 2012. február 04. 17:22
  „bekapkodja közgyógyon kapott ingyenes gyógyszert / de csak annyit,hogy "kemény legyen "/ azt államköltségen elszállítják /drága a buszjegy / és meg van oldva az ellátás a hideg napokra ! Kaja, meleg ágy !
  Te meg marha aki egész életedet ledolgoztad, nem tudod kiváltani a gyógyszered, nincs mit enned és ezen gondolkozol a fűtetlen szobába : MEGÉRTE ????”
 • 21. Túrabakancs 2012. február 04. 16:50
  „zsolti78/19/
  Köszönöm a válaszodat, ezek szerint még semmi konkrét ez ügyben! A lényeg hogy
  újul a géppark. Viszont e régebbi verziók szerint elvileg kocka nagy dobozos mentőautók
  érkeztek volna, amik a képek szerint nem így történt, ezekhez talán a C-s jogsi sem kell.
  Nem tűnik nagyobbnak mint a régebbi Mercedesek.”
 • 20. SIG-Sauer 2012. február 04. 16:29
  „db - megy a like! Ebben az országban divat belepofázni a másik életébe,munkájába (úgy is hogy egy kicsit sem konyít hozzá...). Ha meg nem lett volna ott rendőr és megverték volna mentőst ők lettek volna a legjobban felháborodva hogy mért nem volt "megint" a helyszínen rendőr! Rendőr akit az Ő adóforintjaikból fizetnek.(ezek szerint nagyon keveset adóznak) Erős ország csak erős rendvédelemmel lehet - és most nagyon gyenge az ország...”
 • 19. zsolti78 2012. február 04. 15:47
  „Ha nem is a hadseregre lenne szükség, de lenne az egyenruháknak ezen a környéken visszatartó ereje, vagy tisztelete...vagy komolyabb eszközök, és jogok a kezünkben rendbe tenni az itt tanyázó hordákat!
  A mentőautók kapcsán én csak ennyit tudok: "Elsőként Budapest és Pest megye egyes mentőállomásain kezdték meg a munkát a sárga mentőautókkal, az elkövetkező hetekben pedig a szóvivő tájékoztatása szerint az ország minden részében megjelennek az új járművek."”
 • 18. Túrabakancs 2012. február 04. 15:29
  „ekkenekepen!
  A Tb járulék összege nem 5200-Ft hanem 6380.- /januártól/
  Contar! /16/
  Ilyen esetekben nem szabad sajnálni a kivonuló egységek benzinjét, ezekre a területekre
  lassan a hadseregnek kell majd kivonulnia hasonló esetekben. Lásd Csehország, Szlováki stb...
  zsolti78!
  Győrben mikor áll szolgálatba az új sárga rohammentő, lehet tudni?”
 • 17. zsolti78 2012. február 04. 15:29
  „Tisztelt 15. Contar,
  na ez az a dolog, amihez Önnek semmi köze kívülállóként. Ha ilyen ügyben panasza vagy kérdése van, akkor forduljon a városi. megy megyei rendőrkapitányhoz, illetve a Mentőszolgálat vezetéséhez!
  Csak hogy a Kisalföld portálnak is világos legyen, nem öngyilkos, hanem ön és közveszélyes...
  Itt minden 2.-3. hozzászóló értetlenkedik?
  A kisebbségi őrjöng, a mentő kivonul, a család gyűlik, a rendőri erő indokolt, a horda még nagyobb, kisebb dulakodás a lakásban, közös erővel lakásból eltávolítva, zrínyi utcai tehetségkutatóban (pszichiátria) elhelyezve, elvonulás lefilmezve! Ettől lesz több az adód?”
 • 16. db 2012. február 04. 15:23
  „15. Kontár
  Mindig nagy érdeklődéssel figyelem a szakértő hozzászólásokat, hiába, akárcsak a focihoz a rendőrséghez is mindenki ért. Adófizetőként elmondom neked, hogy aki elrendelte valószinűleg látott már drogos, begyógyszerezett embert és tudja, hogy mire képes. Keress videókat a neten, láthatod, hogy nyüzüge emberek is mire képesek ilyenkor. Aki kiküldte a járőröket pedig felelős azért, hogy az intézkedéshez szükséges túlerő biztosítva legyen, felelős a beosztottak testi épségéért. Nem gondolom, hogy egy ökör miatt jó lenne becsöngetni az intézkedő családjához, hogy sajnáljuk.....Tehát, ha ennyi ember kell, akkor ennyi, fogadd el, hogy jobban ért hozzá.
  A befizetett adódat érdemes máshol keresni, ahol valóban rossz helyre megy, manapság van bőven elég ilyen.”
 • 15. Contar 2012. február 04. 14:16
  „Mért volt veszélyben a mentős biztonsága?
  1, A begyógyszerezett egyén (1 fő) részéről?
  2, Az ellenségei részéről?

  ADÓFIZETŐKÉNT (nem véletlen a nagybetű!) azért érdekelne, hogy ki rendelte el a 4 ( vagy 5?) rendőrautó kivonulását egy öngyilkoshoz!”
 • 14. fortuna54 2012. február 04. 13:06
  „12-es.Ugye elöször ellenörize a rendörség a tavalyi adobevallását és csak utánna vonuljon ki?Na és ha nem vonulnak ki,mennyivel kevesebb adót kel fizetned?”
 • 13. Hombre 2012. február 04. 12:02
  „Azért mennek ki,mert ez a hivatásuk! Sajnos nem tehetnek különbséget! Az már rajtuk múlik,hogy mennyire "kapkodnak" a kivonulással! :))

  Erről az jut eszembe,mikor a tűzoltó parancsnok azt mondja a kollégáinak: mindenki igya meg lassan a kávéját,aztán kényelmesen szedelődzködjön,mert ég az APEH!!!”
 • 12. ekkenekepen 2012. február 04. 10:35
  „11. zsolti78 2012.02.04. 10:03
  de minek mész ki az ilyenhez?! A melódba ezek egy fillérrel nem dolgoztak bele! És nem is akarja és nem is fogja az ellátást kifizetni! Én meg ... fizetem hónapról hónapra az 5200 ft-ot TB-re míg nem találok melót? Hát azért álljon már le a ...országi menet! <moderálva..>”
 • 11. zsolti78 2012. február 04. 10:03
  „A pont Hombre hozzászólónál! Valóban nem a munkából vittük el ellátásra a kisebbségit! ...és meg sem lepődtünk, hogy délelőtt gyűlt a népes horda körülöttünk, ugyanis mindenki otthon volt. Annyit higgyetek el nekem, hogy kellett oda a rendőri erő, és utána a kórházba is!”
 • 10. Hombre 2012. február 04. 07:31
  „zsolti78. Pont ez a baj,hogy a mentőst meg kell védeni! Ha normális törvényeink és bíróságaink lennének,na meg rendőrségünk aki be is tartatja a törvényeket,nem lenne szükség ilyen vonulásra! Nem azzal van a baj hogy megvédik a mentőst vagy a körzeti orvost,hanem azzal,hogy idáig jutottunk!!!

  Adót pedig minden dolgozó ember fizet. Erre csak annyit,hogy szerinted a kivonulás helyszínén a rendőrökön és a mentősökön kívül dolgozik ott valaki? A vasazást most ne vegyük ide,a bejelentett munkára gondolok.

  De hidd el mosolygok csak a hétről-hétre megjelenő cikkek révén, a rendőrségre kihegyezett köpködéseiteken. Azért valljuk be,nem ok nélkül köpköd a többség!!!”
 • 9. háté 2012. február 04. 00:24
  „Hányadszor csinálta? - annyit sose szednek be, hogy a tisztességes véget elérjék, csak a köz pénzét költik látványosan!
  -gyógyszer, érvágás ez a menű, menü.”
 • 8. zsolti78 2012. február 03. 23:57
  „Üdv, teljesen igaza van annak aki leírja, hogy "soha életében egy fillér adót vagy TB-t nem fizetett!" az őrjöngő.
  De árulja már el a sok tanult, és képzett kommentelő, hogy a mentőst ki védi meg a felbőszült család sötét hordájától, ha tartanánk magunkat fityesz elvéhez, mely szerint "A mi pénzünkön a sündőrök minek rohangálnak?"
  Azért, mert a mentőst is várják otthon szolgálat után! Lehet, hogy Téged nem, de ők felnőtt emberek, akik feltették az esküt bárki életének megóvására!
  Adót pedig minden dolgozó ember fizet. Ennyi erővel a te pénzeden futnak a buszok is, nem?
  De hidd el mosolygok csak a hétről-hétre megjelenő cikkek révén, a rendőrségre kihegyezett köpködéseiteken.
  A vélemény nyilvánítás szabad joga mindenkinek! Hajrá!”
 • 7. abuserpro 2012. február 03. 23:05
  „6.: Az elvétele, vagy az eldobása pedig a legbűnösebb. így az illető elásta magát egy életre.”
 • 6. Jeromos 2012. február 03. 22:44
  „Az emberi élet védelme mindenek felett a legnemesebb emberi cselekedet.”
 • 5. 19 2012. február 03. 20:58
  „Hombre,

  négy rendőrautó, + egy rendőrségi személyszállító kisbusz. A többi sajnos stimmel.”
24 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új vezetés a győri MSZP-nél

Az MSZP Győr és Környéke szervezetének vezetőit pályázatok alapján választotta meg a tagság szerdán. Tovább olvasom