Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Nyugdíjasegyetem: az ötödik tanóra szerdán

A Nyugdíjasegyetem második szemeszterének ötödik tanóráját szerdán tartjuk a Széchenyi István Egyetem új aulájában 14 és 16 órától.

Kétszer hangzik el az előadás a magyarok egészségi állapotáról és az azt befolyásoló hatásokról.

A Nyugdíjasegyetem idei előadás-sorozatára regisztrált jelentkezőket várjuk holnap dr. Ihász Ferenc előadására, mely "A magyar férfiak tündöklése és bukása" címmet kapta. Az előadó, a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karának docense, a kar sporttudományi intézetének igazgatója képet ad a magyar lakosság egészségi állapotáról, a várható élettartamról, az egészségben eltöltött életévek számáról és arról, hogy bizonyos betegségek az emberek mely csoportjaiban a legjellemzőbbek.

Az előadás-sorozat szervezői, a Széchenyi István Egyetem, a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kara, a Pannon Nyugdíjas Szövetség és a Kisalföld kérik a nyugdíjas hallgatókat, hogy az előadások kezdete előtt fél órával jelenjenek meg a helyszínen a regisztráció miatt és a leckekönyvet hozzák magukkal.

Ugyanis a Széchenyi-egyetem felajánlott egy laptopot, amit azok között sorsolunk ki a rendezvénysorozat végén, akik az összes előadáson részt vettek és ezt a leckekönyvekbe gyűjtött pecsétekkel lehet igazolni. Emellett az egyetem két időst meghív kurzusára a fiatalok közé.

(Az előző előadás tesztkérdésére adott válaszokat még kedden 15 óráig lehet beküldeni.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Perre megy az Electro World és a Dunacenter a győri üzlet miatt?

A győri birtokvédelmi megbeszélésen a Dunacenter és az Electro World álláspontja nem közeledett érdemben egymáshoz. Tovább olvasom