Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Nyugdíjasegyetem-játék: nyerteseink névsora

A győri Nyugdíjasegyetem legutóbbi tanóráján dr. Rechnitzer János, a Széchenyi-egyetem rektorhelyettese tartott előadást a műgyűjtésről.

A professzor a tájékoztatást játékkal tette élvezetesebbé: festményeket mutatott be a kivetítőn, azok alkotóit kellett a nyugdíjas hallgatóknak kitalálniuk az elhangzottak alapján és a neveket játékszelvényükre ráírniuk. Az első kép alkotója Munkácsy Mihály, a másodiké Gulácsy Lajos, a harmadiké Rippl-Rónai József, a negyediké Munkácsy Mihály, az ötödiké Csontváry Kosztka Tivadar, a hatodiké Bortnyik Sándor, a hetediké Vaszary János, a nyolcadiké Cziráky Lajos volt.

Akik legalább hét helyes választ adtak, könyvjutalmat kapnak. A nyertesek: Szlovacsek Dezsőné (Enese; egyedül neki volt nyolc találata), Polgár Gyuláné (Enese), Sz. Horváth Ferenc (Pannonhalma), Nagy Emilné, Hajdúné Csuta Terézia, Szakácsné Csongrádi Klára, Bohuniczky Lászlóné, Kissné B. Borbála, Pula László, Péterfai Erzsébet, Peisser Jánosné (Győr) és Horváth Jenőné, aki a 9023-as irányítószámhoz tartozó városrészben és Horváth Jenőné, aki a 9012-es irányítószámhoz tartozó városrészben lakik a megyeszékhelyen.

A nyereménykönyveket a következő nyugdíjas-egyetemi előadáson vehetik át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Medveczky Ádám köszöntése Győrben - fotó

Medveczky "70" címmel tartotta meg 19. jótékony célú hangversenyét szombaton este Győrött. Tovább olvasom