Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Nyári szünet után ülést tart a megyei közgyűlés

Szeptember 20-án, pénteken délelőtt (10.00 óra) ül össze ismét a megyei közgyűlés. A költségvetés módosításáról is döntenek.

Döntenek a képviselők a megyei önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról, illetve tájékoztató hangzik el a megyei önkormányzat 2013. évi első féléves gazdálkodásáról. Beszámolót hallgatnak meg a megyei Europe Direct információs iroda működéséről, tevékenységéről, illetve sor kerül a megyei közgyűlés 2013. június 14-i ülésén életre hívott 9 fős Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság (MÉB) tagjainak megválasztására.

Felhatalmazást ad a közgyűlés arra, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat pályázatot nyújtson be a "Területfejlesztési tevékenység támogatása a konvergencia régiókban levő megyei önkormányzatok számára kiírt ( ÁROP-1.2.11/A-2013-A kódszámú), könnyített elbírálású pályázati felhívásra.

Sor kerül a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzati Hivatal alapító okiratának módosítására. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgató-főorvosa beszámol az elmúlt egy éves tevékenységéről.

A 12 napirendből a személyi kérdésekről és az önkormányzati vagyont érintő kérdésekről a képviselők zárt ajtók mögött tárgyalnak. Így a Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért Díj ifjúsági, szociális, területfejlesztési és gazdasági tagozata díjazottjainak személyéről biztosan zárt ülésen hoznak döntést, és várható zárt ülésen tárgyalják a "Magyar Állam tulajdonában lévő Győr, Városház tér 3. sz. alatti ingatlan 3877/10000-es tulajdonjogának igénylése/átvétele" című előterjesztést is.

A közgyűlés napirendjei a www.gymsmo.hu oldalon a Közgyűlés/Közgyűlés anyagai címszó alatt olvashatók, illetve találhatók meg letölthető formában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kulka Jánossal énekeltek, Szávay Ágnessel teniszeznek a győri értelmi sérült gyerekek - videó, fotók

Nyáron a zánkai táborban Kulka János látogatta meg az értelmi sérült gyerekeket, hamarosan pedig Szávay Ágnessel találkoznak speciális teniszversenyen. Tovább olvasom