Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Nemzetközi Tervezési Gyakorlat a győri egyetemen

Július 7-11. között rendezték a Közlekedésépítési Tanszék szervezésében az angol nyelvű City & Traffic Nemzetközi Tervezési Gyakorlatot.

A workshop egy évente megrendezésre kerülő közlekedés- és várostervezési gyakorlat, melynek célja a hallgatók közötti nemzetközi kapcsolatok erősítése valamint a közlekedés- és várostervezési tapasztalatok megosztása. A gyakorlat élhetőbb, vonzóbb és biztonságosabb utak és közterületek tervezését célozza meg különös hangsúllyal a fenntartható közlekedési módokra. A 46 résztvevő 9 országból (Németország, Ausztria, Lengyelország, Litvánia, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia valamint Magyarország) érkező főleg építőmérnök szakos hallgató, országonként egy-két kísérőtanárral. A gyakorlat idén egyetemünkön kerül megrendezésre, a Nemzetközi Visegrádi Alap (International Visegrad Fund) pénzügyi, a résztvevő egyetemi oktatók szakmai segítségével valamint a Rába Kalandpark támogatásával.

A tervezési területek Győr Megyei Jogú Város Városépítési valamint Városfejlesztési Osztálya, továbbá a Győr Projekt Kft. segítségével kerültek kiválasztásra főleg Győr belvárosi helyszínekkel.
A gyakorlat befejezéseként a hallgatók július 11-én 14 órától adják elő munkáikat egyetemünk Aulájában, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

További információk:
https://www.facebook.com/CITYandTRAFFIC2014

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lezárták a Révai utcai hídnyílást - így járnak a buszok

A Baross híd felújítása miatt hétfőtől lezárják a Révai Miklós utcai hídnyílást a járművek, a… Tovább olvasom