Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Nagyszabású Mezőgazdasági Szakember Találkozó a Győri Agroker Zrt-nél

Hagyományosan került sor a Győri Agroker Zrt által rendezett „Nyitott Kapuk" Mezőgazdasági Szakember találkozóra.
Ez alkalommal a közel 300 fős rendezvényt Nagy Frigyes volt Mg-i miniszter illetve Légrádi Gábor HVH megyei elnök is személyesen megtisztelte. A megyei elnök előadásában tájékoztatta a jelenlévőket a támogatások igénylésének gyakorlati kérdéseiről, szólt a nagy múltú Zrt régiós jelentőségéről, vállalkozókkal kialakított korrekt együttműködéséről.

Torma Péter Vezérigazgató köszöntőjében tájékoztatta a partneri kört a 2014. évi gazdálkodásukról, a 2015 évi első féléves tapasztalatokról valamint kiemelt hangsúlyt adott a saját és banki finanszírozási lehetőségekről, mely a vállalkozások ügyintézési gyorsaságát jelentősen segíti.Hangsúlyozta a partneri kör hűségét, a korrekt egymásra figyelés bővülését. A Vezérigazgatói köszöntést követően az egyes ágazatvezetők tájékoztatták a megjelenteket a 2015.-ös év gazdálkodási feltételeiről.

A kitűnő szervezésű rendezvényen a gépészeti ágazat mutathatta be álló kiállítás keretében gépkínálatát, mely jól reprezentálta széleskörű választékukat, hogy illeszkedni tudjanak mind a gazdák, önkormányzatok igényeihez, mind az időközben megjelenő pályázatokhoz.

A házigazdák ezúton is kitűnő vendéglátással, műsorokkal köszönték meg a közös együttműködést partnertalálkozójukon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Külön ingyenes parkolók a motorosoknak Győrben - fotók, videó

A győri belváros hat pontján alakítanak ki parkolóhelyeket a motorosoknak. Tovább olvasom