Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Miss International Hungary: udvarhölgyek lettek a győri lányok

Polgár Dorottya második, Pető Laura pedig első udvarhölgy lett a a Miss International Hungary 2014 szépségversenyen.


A győri Pető Laurát az első udvarhölggyé választotta meg a zsűri.

- Akkor, amikor lejöttem a színpadról, még el sem hittem, hogy ilyen szépen szerepeltem, ez csak ma reggel tudatosult bennem – mesélte portálunknak Laura, akit szombaton délelőtt értünk el.

– Boldog vagyok, hogy második lehettem. Annak is nagyon örültem, hogy még a középdöntőben, negyven lány közül én kaphattam meg a EuropeFace Model & Hostess Management Agency, két évre szóló modellszerződést.

Az elmúlt időszak mozgalmasan telt Laura számára. Szerepelt korábban a Trend Attact Model felfedező versenyén és a győri Széchenyi István Egyetem U-style márka arcát is ő képviseli.

Pető Laura - Miss International Hungary 2014


A jövőre nézve megtudtuk, Laura nem pihen, ugyanis tervezi, hogy további szépségversenyen is indul majd. Így hamarosan elmondhatja magáról, hogy mind a négy rangos megmérettetésen részt vett.

Laura büszkén viseli a Miss Alpok Adria - Győr-Moson-Sopron megye szépe kitüntető díjat illetve az országos döntőn elnyert különdíját is. S nagyon várja már, hogy mikor lesz az idei megyei döntő, ugyanis ezen dől majd el ugyanis, hogy a királynő kinek adhatja át a koronát.


Az ugyancsak győri Polgár Dorottya második udvarhölgy lett. 

A csinos lány szerepelt a legjobban abban a feladatban, amikor angolul kellett arról beszélniük, hogy mit jelent számukra a szépségverseny.

Doroti szívhez szólóan beszélt, s elérzékenyüt akkor, amikor kifejtette a sclerosis multiplexes emberekért szeretne tevékenykedni. Az ismeretségi körében is van ilyen beteg.

Polgár Dorottya - Miss International Hungary 2014


Polgár Dorottya egyébként nem lehet ismeretlen olvasóink előtt, ugyanis 2012-ben szerepelt már az X-Faktorban.

Az eredmények:

Beauty Pageant Hungary 2014
Nyitrai Dalma

Miss Grand Hungary 2014
Lukács Réka

Miss International Hungary 2014 - 2. Udvarhölgy
Polgár Dorottya (Győr)

Miss International Hungary 2014 - 1. Udvarhölgy
Pető Laura (Győr)

Miss International Hungary 2014
Kármán Dalma

Korábban:

A győri Pető Laura és Polgár Dorottya is bejutott a Miss International Hungary 2014 szépségverseny budapesti döntőjébe.

Egy látványos gálaest keretében választják majd ki azt a lányt, aki büszkén viselheti majd a koronát. A második helyezett, a Miss Grand Hungary címet nyeri el.

Az élőképes közvetítés ide kattintva érhető el >>

Előzmények:

Mozgalmasan teltek az elmúlt hetek Miss International Hungary 2014 szépségversenyen induló lányoknak. A pénteki, végső megmérettetés előtt már mindannyian a versenyre koncentrálnak, hiszen valamennyien szeretnék, ha az ő fejükre kerülne végül a korona.

Legutóbb festetlenül álltak a fotóskamerák elé a rangos szépségverseny döntős lányai.

Két győri lányért izgulhatunk
A legszebb 12 döntős lány közé a győri Pető Laura és Polgár Dorottya is bejutott.

Ők tovább erősítik megyénk dominanciáját, ugyanis a tavalyi győztes, Ötvös Brigitta soproni.

- A királynői cím elnyerése nem a cél, hanem egy hosszú út kezdete, melynek végén a nyertes lányból az élet minden területén sikeres, világszerte elismert hölgy válik - magyarázta Czeglédi Tamás, a Miss International Hungary egyik szervezője.

- Nem véletlen, hogy ez a szépségverseny egyike a világ négy legnagyobb rendezvényének. A felkészülés nagyon fontos szerepet tölt be jelölt lányok életében, hisz a megfelelő lelki és szellemi rátermettségen legalább annyi múlik a nemzetközi mezőnyben, mint a külsőn.

A hazai viszonylatban rendhagyónak számító alapos munka tavaly már meghozta a gyümölcsét: a szépségversenyek történetében először a magyar királynő, bejutott a világ legszebb öt lánya közé.


- A nemzetközi versenyen senki sem szólított a nevemen, ott én voltam Hungary - mesélte Ötvös Brigitta, a Miss International Hungary 2013 győztese, akit végül világ negyedik legszebb lányának választottak.

- Azt hiszem, ott értettem meg csak igazán, mit is jelent ez a korona: a világ számára én vagyok Magyarország! Úgy hiszem, az idei versenyzőkben minden megvan ahhoz, hogy akár a dobogóra is felkerüljenek.

A 12 szépség azért mutatta meg magát smink nélkül, hogy ezzel is bizonyítsák: a belső ragyogás éppen elég ékesség lehet számukra.

A tét ráadásul szokatlanul nagy, hiszen idén a második helyezett is koronát kap: ő a Miss Grand Hungary címet nyeri el. Míg a Miss Internatoinal Hungary Tokióban, A Miss Grand Hungary Bangkokban bizonyíthat majd a világversenyen.

Erre összesen 90 ország legszebb lányát várják, és a világszépe majd a béke nagyköveteként járja a háború sújtotta övezeteket és szót emel a harcok ellen, a konfliktusok fegyvermentes rendezésére buzdítja majd a tömegeket.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megyei autópályás rendőrök fogták el a külföldieket

A két szír állampolgár taxival Ausztriába utaztak volna, ám humanitárius tartózkodási engedéllyel… Tovább olvasom