Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Milliókat csalt ki befektetés ígéretével egy 48 éves győri férfi

Az ügyben eddig hat sértett tett feljelentést. A rendőrség további károsultak jelentkezésére számít.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nyomozást folytat üzletszerűen elkövetett, jelentős kárt okozó csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. Zs. Cs. 48 éves győri lakos ellen.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a férfi befektetések ígéretével 2012. év végétől magánszemélyeket károsított meg.

Az ügyben eddig hat sértett tett feljelentést, akiktől a gyanúsított lakópark építési projekt, napkollektor beruházás, műtárgy-kereskedelem és kézilabda egyesület szponzorálásának ígéretével csalt ki pénzt.

A vizsgálat megállapította, hogy az előzetes letartóztatásban lévő terhelt hosszabb ideig tartózkodott egy győri panzióban és egy egerszalóki szállodában, ahonnan fizetés nélkül távozott.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya kéri az ügyben érdemi információval rendelkezők bejelentését és olyan sértettek jelentkezését, akiket V. Zs. Cs. valamilyen módon megkárosított. Bejelentések megtehetők a 06-96/520-016 telefonszámon, vagy levélben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság postacímén: 9002 Győr, Pf.:302.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Finisben a kampány: élőképpel közvetítünk két politikai rendezvényt a héten

Mind Orbán Viktor választási nagygyűlését, mind az 1-es győri körzet országgyűlési képviselőjelöltjeinek nyilvános vitáját élőképpel közvetíti a kisalfold.hu. Tovább olvasom