Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Mérföldkő volt a `Hangok a jövőért´ gálakoncert Győrben

A koncertsorozat teljes bevételét egy általános iskolai – esélyegyenlőségi – mintaprogramra fordítják. Ugyanis a szervezők célja, hogy Győrben is minél több tanuló élvezze a képzés előnyeit.

"Az anyagi támogatásoktól függetlenül óriási mérföldkő volt a `Hangok a jövőért´ gálakoncert Győrben, ugyanis rengeteg emberhez eljuthatott a Mus-E-program üzenete.

Azok pedig, akik részt vesznek a képzésben, illetve ott voltak a koncerten, a Mus-E szellemiségéből is ízelítőt kaphattak.

Bízunk abban, hogy ez a folyamat most indul be igazán, és minél több iskolás részt tud venni az alapprogramban" – fejtette ki gondolatait Tímár Andor, a mintaprogram ügyvezetője a tegnap esti győri gálakoncertről, amelyet a Győri Nemzeti Színházban rendeztek.

A jótékony rendezvényen felléptek a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakközépiskola táncosai. Fotó: Mészáros Mátyás
A jótékony rendezvényen felléptek a Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakközépiskola táncosai. Fotó: Mészáros Mátyás

A koncertsorozat teljes bevételét egy általános iskolai – esély-
egyenlőségi – mintaprogramra fordítják.

Ugyanis a szervezők célja, hogy Győrben is minél több tanuló élvezze a képzés előnyeit. (A program Győr-Moson-Sopron megyében működik már a győrújbaráti és a Gyárvárosi Általános Iskolában.)

Az esten tegnap felléptek: Szulák Andrea, Caramel, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, a győri filharmonikusok, Szalóki Ági, a Győri Balett és Marlene Dorcena.

Illetve a Mus-E szellemiségét mutatták be a közönségnek a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium, és a Gyárvárosi Általános Iskola első osztályos növendékei is.

A mintaprogramról bővebb információ a www.mus-e.hu oldalon olvasható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kettős gyilkosság - A jogos védelem nem lehet varázsszó

Vajon tekintheti-e a bíróság jogos védelemnek, ha valaki egy szóbeli fenyegetésre elsüti a ravaszt? A Kisalföld ez ügyben is kérdezett jogászokat. Tovább olvasom