Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Megasztár: Dávid ma is énekel

Győr–Budapest - A soproni Nguyen Thanh Hien mellett egy másik megyei énekes, a győri Fekete Dávid is versenyben van a Megasztár negyedik szériájának döntőjében. Dávid ma este is musicalt énekel; a Kisalföldnek adott interjújában pedig beszél a barátnőjéről, s a Megasztár-lakásban kialakult állítólagos feszültségekről is.
„Fáradt vagyok nagyon, de százszázalékos produkciót szeretnék holnap bemutatni" – kezdte a beszélgetést Fekete Dávid, s ebből mindjárt kiderül az is, hogy az interjú pénteken délután készült. A Megasztár 4. győri versenyzője reggel óta próbált, így a szünetben értük utol. „A Hírnév című számot éneklem a Fame-ből, a mostani döntő ugyanis híres mozislágerekről szól majd. A múltkorinál jobbat szeretnék nyújtani, azt hiszem, akkor nagyon beleéltem magam a helyzetbe, s abba, vajon milyen hatással lesz Eszenyi Enikőre a szám, amelyet választottam."

Dávid a Padlásból adott elő részletet mindenszentekkor – azt a számot választotta, amely Eszenyi Enikő volt férje, Kaszás Attila nevével forrt össze. A zsűriben helyet foglaló Eszenyit meghatotta a produkció, amely azonban vegyes kritikát kapott az ítészektől; maga Dávid is úgy érezte: ennél többre képes. A mai fordulóban megmutathatja, ahol „mozis" számokat adnak elő a versenyzők.

Dávid elmondta azt is, hogy nem tudhatják meg – még a döntő után sem –, hány szavazatot kaptak a fordulókban, így azt is csak sejtheti, hogy Győrből, illetve a megyéből sok SMS érkezhetett a nevére. „Köszönöm mindenkinek, aki eddig rám szavazott, s nagyon szeretném, ha a bizalmukat nem veszíteném el még nagyon sokáig."

Laurát Dáviddal együtt ismerhettük meg – azt követően, hogy a győri fiú bejutott a Megasztár 4. döntőjébe.
Laurát Dáviddal együtt ismerhettük meg – azt követően, hogy a győri fiú bejutott a Megasztár 4. döntőjébe.

Dávid korábban nyilatkozott már a Kisalföldnek – aznap, amikor a tízes döntőbe bejutott. Azóta sorra jelennek meg a róla, illetve a családjáról szóló cikkek, a fiatal tévénézőket persze a barátnőjéről, Lauráról szóló hírek érdeklik a leginkább. „Tudtuk, hogy az ismertség ezzel jár, s azt is, hogy bizonyosan jelennek majd meg olyan cikkek, amelyek túlzóak. Ilyen volt a barátnőmről és a rólam szóló híradás is, amelyből úgy tűnt, hogy mi vagy féltékenykedünk, vagy veszekszünk egymással. Az az igazság, hogy mindketten szenvedélyesek vagyunk, így gyakrabban előfordul, hogy összecsattanunk, de a következő pillanatban már ki is békülünk." Dávid azt sem kívánta külön kommentálni, hogy a csapaton belül rá, illetve Király Viktorra ruházták rá a „szépfiú" szerepét, annyit mondott csupán: „Egyikünk sem kérte, de azért valljuk be, megtisztelő ez a titulus, ami ellen persze hogy nem lázadozunk."

Rákérdeztünk ezek után a Megasztár-lakásban kialakult helyzetre is: a lapokból ugyanis azt lehet tudni, hogy a 13 éves Tóth Lüszi édesanyja és a versenyzők között feszültség alakult ki. „Túldimenzionálták ezt is, nincs dráma bent a házban. Igazság szerint időnk és erőnk sincs nagyon egymással foglalkozni. Napjaink szinte az utolsó percig ki vannak számolva, én mást nem is szeretnék, csak hogy kialudhassam magam. De a verseny után nyilván eljön majd ennek is az ideje."

Az árnyoldalakról is kérdeztük Dávidot, aki őszintén válaszolt: „Ez idő alatt megtanultuk a show-business örök szabályát, miszerint egy ilyen műsor egy nagy gépezet, amelynek mi is az alkotóelemei vagyunk, s a produkció az elsődleges, amit el kell adni velünk."

Dávid a jövő héten indítja blogját a kisafold.hu-n.

Változás a szavazásnál?

A végére pedig exkluzív információ, amelyről Dávid hallott, s talán mi is leírhatjuk: a mai döntőtől kezdődően állítólag változik a szavazások rendje – annyiban legalábbis, hogy lehet majd látni, melyik versenyző hány szavazatot kapott.


Olvasóink írták

 • 5. Poltergeist 2008. november 12. 07:59
  „Ennek a gyereknek a feje valami borzalom,amit szerintem a hangjával sem tud kompenzálni,de azért kitartás.”
 • 4. bettyna 2008. november 10. 14:38
  „Nekem nem tetszik Dávid mint énekes, ennek valahol adtam hangot, bocs az önismétlésért. Nagyon modoros és színpadias, művi és gyakran hamis. A versenyben egyébként drukkoltam Szecsődi Karcsinak, és drukkolok Lakatos Krisztiánnak és Király Viktornak is, akik a legjobbak zeneileg szerintem.”
 • 3. Horvath Hanna 2008. november 10. 11:45
  „marha jó a hangod  HANNA”
 • 2. mtt 2008. november 10. 06:41
  „nekem csak a designe a gond, az valami borzalom. Szerencsétlenekre miket fel nem aggatnak, néha úgy néznek ki mint egy elfusrált fenyőfa...Persze eladható produkció nincs neves, szakmában elismert designer nélkül, csak a résztvevőket sajnálom, nekik muszáj felvenniük a "göncöket". Még az a jó, hogy a nahgjuk az szárnyal. Hajrá Dávid!”
 • 1. raffy2 2008. november 08. 21:49
  „jó voltál ma is.szurkolunk neked.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes rákszűrés: ezreket várnak

Győr-Moson-Sopron - Sok oka lehet annak, hogy a megye kistelepülésein élők nehezebben jutnak el a… Tovább olvasom