Kisalföld logö

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Lezárták a Töltésszert: kerülnek a buszok - videó

Keddtől hat hétig a Jedlik Ányos híd építéséhez kapcsolódó úthálózat felújítási munkálatai miatt a Töltésszert lezárják, ezért a 2, 2A, 23 jelzésű autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek.


A 2-es autóbuszjáratok a Korányi Frigyes tér helyett a Zechmeister utca, Klastrom szálló megállóhelyről (Rába-partról) indulnak a Zöld utca felé.

A Zöld utca irányából szintén a Zechmeister utca, Klastrom szálló megállóhelyig (Rába-part) közlekednek a 2-es járatok, majd 2A jelzéssel a Révai Miklós utcába közlekednek.

A 2A jelzésű járatok a fenti rend szerint közlekednek, Zechmeister utca, Klastrom szálló (Rába-part) megállóhelyről a Révai Miklós utcába. A Révai Miklós utcából az ideiglenes lezárás ideje alatt nem indul 2A járat!


Videó: Cseh Róbert.


A 2, 2A járatok egyik irányban sem érintik a Híd utca, Rába Quelle fürdő és a Töltésszer megállóhelyeket.

Sziget városrész felé az Aradi vértanúk útja, Megyeháza megállóhelyről a 8, 14, 23 jelzésű autóbuszokkal lehet továbbutazni, melyeken az ideiglenes lezárás ideje alatt érvényes a 2, 2A egyvonalas bérlet.

A 23-as jelzésű autóbuszjáratok a Korányi Frigyes tér helyett a Szarvas utca, Kódex nyomda megállóhelyig közlekednek és ott fordulnak meg, ezért a Töltésszer megállóhelyet sem érintik.


Lezárták a Töltésszert - fotók: Cseh Róbert.

Szarvas utca, Kódex nyomda megállóhely mindkét irányban áthelyezésre kerül cca. 50-100 méterrel a Belváros felé, ezért a 8-as autóbuszok is az áthelyezett megállóhelyeken állnak meg.

Szintén 2010. szeptember 28-án – kedden – üzemkezdettől a Híd utca, Rába Quelle fürdő megállóhely visszahelyezésre kerül eredeti helyére, a rendelőintézettel szemközti útszakaszra, így a 8, 14, 23 jelzésű autóbuszok újra eredeti helyükön állnak meg a Belváros irányában.Töltésszer lezárva nagyobb térképen való megjelenítése

Olvasóink írták

 • 14. astra1 2010. szeptember 28. 17:38
  „Jól. Gondolod hogy bezáratják addig a fürdőt?”
 • 13. Mankapunka 2010. szeptember 28. 15:07
  „Akkor a képen,meg a videón jól látom,hogy a nagy parkolóig be lehet menni,és csak utána van a lezárás???”
 • 12. Mankapunka 2010. szeptember 28. 15:04
  „pista

  Mert így nekik olcsóbb,csak nekünk nem-”
 • 11. mitzekatze 2010. szeptember 28. 14:26
  „6. Révfalusi-szúnyog: azért, ha nem gond, nem dobunk hátast a "révfalusi polgároktól" sem.

  10. Úgy sikerült, hogy a munkások előbb elvégeztek egy foltvarró tanfolyamot, és csak utána jelentkeztek az útépítő tanfolyamra. :))))) (még kész sem volt az új út, de már 4 helyen fel kellett bontani ) Továbbá, ahány nő elment előttük az úton, annyiszor állt meg a kezükben a lapát, mindegy volt nekik, hogy kövér vagy sovány. A cigaretta és feles szüneteket már nem is említem. :D”
 • 10. urbaniastapista 2010. szeptember 28. 09:33
  „Arra járva úgy néztem, híd lesz a héten, hozzá vezető út meg még egy jó ideig nem készül el.
  Ez hogy sikerült?”
 • 9. gig 2010. szeptember 28. 00:17
  „6.

  Szerintem meg jó ötlet volt a híd megépítése. Azt mondják, az ilyesmi összehoz, összeköt. Talán Révfalu ezek szerint dúsgazdag polgárai csak-csak kénytelenek lesznek megtapasztalni, hogy Sziget területén sem lopnak többet, mint feléjük.

  Szúnyog viszont akad itt bőven, csipkelődésből nem kell több.”
 • 8. Irwine 2010. szeptember 26. 18:27
  „#5: Jaaa, értem :)”
 • 7. Irwine 2010. szeptember 26. 18:26
  „#6: Hmm, nem vagy kicsit túl negatív? :) Egyébként sztem abban már nem lakik senki.”
 • 6. Révfalusi-szúnyog 2010. szeptember 25. 20:56
  „Ahogy a szigeti hídon átmegy majd a gyanútlan utazó, egyből nekiszalad annak a széle-hossza egy, nagy, földszintes, tégláig lehámlott falú háznak, melyben nagylétszámú cigó család él. Mindjárt ott a sarkon, izibe úton is állhatnak és kifoszthatják az ilyesmihez nem szokott révfalui polgárt. A fene tudja, jó ötlet volt-e az híd? Egyre inkább hajlok arra, hogy a Kis Böskét el kellett volna bontani, az új híd árát pedig -jobb híjján- elinni.”
 • 5. Freehill 2010. szeptember 25. 14:42
  „A Szarvas utcánál kialakítottak egy ideiglenes fordulót (azon a részen, ahol a jövőben a Radnóti utca folytatása fog haladni).

  Igazad van, hogy úgy lenne a legjobb, ha a Révaiból 2A jelzéssel mennének ki a buszok a Rába-partra, de ha belegondolsz, nincs ilyen kijelzőkép, és egy csomó késést okozna, amíg egyesével elmagyaráznák a buszvezetők az utasoknak, hogy csak pár száz métert mennek (ezért végül utas sem lenne). Visszafelé a Rába-parttól a Gárdonyi Géza utca felé több értelme van meghirdetni, az már nagyobb távolság, és nem okoz félreértést. (Az új rendszerrel majd gyorsabban lehet cserélni a kijelzők "tudását" :).)”
 • 4. Irwine 2010. szeptember 25. 12:40
  „Ja még egy kérdés: a Révaiból miért nem indul 2A? Vagy hogyan fognak odajutni a buszok a Rába parthoz?”
 • 3. Irwine 2010. szeptember 25. 12:16
  „A Szarvas utcánál hogyan fognak megfordulni?”
 • 2. Freehill 2010. szeptember 24. 17:14
  „A 2-es buszok vezetői az északi végállomáson tudnak pihenni, enni, kezet mosni. Az ideiglenes fordulónál erre sajnos nincs lehetőség. A Zöld utcai végen pedig nem lehet megszakítani a járatot, mert ott nincs igazi végállomás, az utasok a hurok-végződésben folyamatosan szállnak fel és le. Ezért lesznek kénytelenek ezek a buszok bemenni a Révai utcába. A 23-asok ezzel szemben csak megfordulnak Szigetben, az indító végállomásuk Marcalvárosban van, így ott nincs ilyen probléma.”
 • 1. Mezike 2010. szeptember 24. 15:17
  „Vajh mért nem tud elmenni a 2 és 2A-s busz is a Kódex nyomdáig? Szigetnek azon a részén elég sok idős ember lakik...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

FIFA 11 bajnokság Győrben

Az őszi szünetre egy remek programot, FIFA 11 számítógépes bajnokságot hirdetnek a fiataloknak a… Tovább olvasom