Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Lefagyott rendszer - Győrben is roham a Telenor pontokon

Győrben is megrohamozták az ügyfelek a Telenor (és Telekom) pontokat, mert már csak kedden nyilatkozhatnak, hogy nem fogadják el a tarifa–emelést. Gép helyett a biztonsági őr sárga is papíron adja a sorszámot, mert a rendszer lefagyott, egy órás várakozás biztos a Baross utcai Telenor pontnál.
Ön mit tapasztalt? Írja meg: tudosito@kisalfold.hu


Viszonylag nyugodtak a Telenor ügyfelek a Baross utcai ügyfélszolgálaton, ahol telt ház fogadja a betérőket. Június 30-ig nyilatkozhatnak az érintettek ugyanis, hogy nem fogadják el a díjváltozást, azt, hogy tarifát emel a szolgáltatójuk. Az erről szóló értesítések - sms formájában - a legtöbbeknek múlt péntek délután érkeztek meg, így két és fél napjuk maradt, hogy lépjenek. Kedden, az utolsó pillanatban is sokan mentek a Telenor pontokra. A Baross utcai ügyfélszolgálaton a biztonsági őr az ajtóban sárga „tacepaóra" írja a sorszámokat, bennt ugyanis vélhetően lefagyott a rendszer, sörtét a képernyő. A legtöbben türelmesen várják sorukat a kis cetlivel a kézben, szerencsére a légkondicionáló működik. A cég munkatársai hangos szóval mondják be a következő sorszámot.„A férjem állt sorba, egy órát várt, szólt, hogy most már induljak el, hogy én is nyilatkozhassam. Végül kiderült, hogy csak regisztráltak bennünket, hogy majd visszahívnak. Próbáltuk korábban telefonon bejelenteni igényünket, ám semmire nem jutottunk, a végső, hatos gomb megnyomása után csend fogadott, semmilyen visszajelzést nem kaptunk" - mondta egy másik megkérdezett.

Egy másik győri hölgy rutinosan sorszámot kért, majd elment. „A 113-asnál járnak, az én sorszámom 142-es. Fél óra múlva visszajövök" - felelte kérdésünkre.

Olvasónk fotói
Olvasónk fotói

Olvasónk fotói
Olvasónk fotói

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összevonás Győrben? - Egy város, egy egyetem

Több meghatározó győri személyiség szerint eljött az ideje a Széchenyi- és a Nyugat-magyarországi… Tovább olvasom