Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Könyvbemutatók a pódiumszínpadon

A VI. Győri Könyvszalon pódiumszínpadán szombaton egymást váltják az új köteteiket bemutató győri vagy megyei kötődésű szerzők.
Így 9 óra 40 perctől Hámor Vilmos „Porcelánmosoly" című könyvével, fél 11-től G. Papp Katalin „Győr utcanevei", Pethes Katalin „Bácsa története a kezdetektől a Győrhöz csatolásig", Mesterházy József–Szabó József „Győr-Moson-Sopron megye települései képeslapokon" című könyvével ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Délelőtt fél 12-kor Zalka Csenge „Útban az ég felé" és Sütő Csaba András „Szent és érthetetlen", fél 1-től Bedécs Gyula „Szerbia a Vajdasággal", valamint „Bosznia és Hercegovina" köteteit ismerhetik meg a szalon látogatói.
Délután két órakor a Kisalföld standján „A Kisalföld receptjei 2.", vagyis sikeres szakácskönyvünk második kiadásának bírálóbizottsága, a mesterszakácsok dedikálják olvasóinknak a kötetet.

Szintén szombaton 1 óra 10 perckor Varga Lajos Dániel „Jégből oázis" és „Sáron rózsája" kötete mutatkozik be. Fél 4-kor Czigány György „101 vers", 4 órakor Nagy Bandó András „Sosemvolt Toscana" című könyve kerül a pódiumszínpadra. Délután 5-kor a Műhely tematikus számát ismerhetik meg az érdeklődők. A pódiumszínpad szombati bemutatói fél 6-kor a Fertőszögi Béláné szerkesztésében megjelent „Borsos Miklós emlékkönyve", illetve N. Mészáros Júlia „Borsos Miklós szobrászata" című kötet bemutatójával zárulnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Váltás a kisebbségi önkormányzat élén

Pádár László helyett Horváth Attila vezeti keddtől a megyeszékhely roma kisebbségi önkormányzatát. A… Tovább olvasom