Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Konferencia a Széchenyi-egyetemen: a Duna menti ipari városok fejlődési irányai

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat a Széchenyi István Egyetemmel együttműködve konferenciát szervez a Duna menti nagyvárosok fejlődéséről, azok fejlesztési irányairól.

Ez a téma egybecseng a Dunamenti Tartományok Munkaközössége célkitűzéseivel (e nemzetközi szervezetnek a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat alapító tagja), ezért a szervezők a Munkaközösség tagjainak aktív részvételére is számítanak.

A két napos szakmai program a "Győri Járműipari Körzet, mint a térségi fejlesztés új iránya és eszköze" (TÁMOP-4.2.2A-11/1/KONV-2012-0010) című projekt keretében valósul meg, 2013. október 16-17-én Győrött, illetve környékén.

Október 16-án, szerdán 9.00 órakor "A Duna menti ipari városok fejlődési irányai" címmel szakmai konferencia kezdődik a Széchenyi István Egyetemen (részletes program a csatolt dokumentumban), másnap, október 17-én pedig - előzetes jelentkezés alapján - egész napos szakmai tanulmányúton vehetnek részt mindazok, akik erre irányuló szándékukat előre jelezték (részletek és tudnivalók szintén a csatolt dokumentumban).

A rendezvény előkészítését és megvalósítását - a a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és Széchenyi István Egyetem mellett - a Győri Járműipari Körzet, a Europe Direct Tájékoztatási Központ - Győr-Moson-Sopron Megye, valamint a Dunamenti Tartományok Munkaközössége is támogatja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alkoholt ivott, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott az öttevényi férfi

Balesetet okozott az öttevényi férfi Győrben, majd elhagyta a helyszínt. A rendőrök rövid idő alatt… Tovább olvasom