Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Kinevezték a megyei járási hivatalok vezetőit

Nézze meg, melyik járáshoz tartozik és ki a vezetője!
Győr-Moson-Sopron megye járási hivatalainak vezetői

Dukai Tibor László, a Kapuvári Járási Hivatal vezetője (Győr-Moson-Sopron megye)

Dukai Tibor László 1964-ben született Kapuváron, házas. Huszonhét éve van közszolgálati pályán. 1998-ban a Benedek Elek Pedagógiai Főiskolán szociálpedagógusként végzett, majd 2002-ben igazgatásszervezőként diplomázott a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen. Emellett könyvelői képesítést szerzett és anyakönyvi szakvizsgát tett. 1985-től a höveji tanács titkára volt, majd 2007-től Hövej jegyzőjeként dolgozott. 2007-ben a Kapuvári Önkormányzat kistérségi irodáját vezette, majd 2008-tól mostani kinevezéséig a Kapuvár-Beledi Kistérség Többcélú Társulásának irodáját vezette.

A Kapuvári Járási Hivatal székhelye: Kapuvár.
A kapuvári járáshoz tartozó települések: Babót, Beled, Cirák, Dénesfa, Edve, Gyóró, Himod, Hövej, Kapuvár, Kisfalud, Mihályi, Osli, Rábakecöl, Répceszemere, Szárföld, Vadosfa, Vásárosfalu, Veszkény, Vitnyéd.

Dr. Hajdu Klára, a Győri Járási Hivatal vezetője (Győr-Moson-Sopron megye)

Dr. Hajdu Klára 1957-ben született Nyíregyházán. 1980-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogászként doktorált, 1993-ban ugyanitt környezetvédelmi szakjogász képesítést szerzett. 1982-től csoportvezetőként dolgozott a nyíregyházi tanácsnál, majd 1989-től az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság, 1990-től az Észak-dunántúli Környezetvédelmi Felügyelőségen volt hatósági előadó. 1999-től igazgatóhelyettesként dolgozott az Észak-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőségnél. 2012 augusztusától mostani kinevezéséig a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal osztályvezetője, majd novembertől járási biztosa volt. 2007-ben Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült. Házas, egy gyermek édesanyja.

A Győri Járási Hivatal székhelye: Győr.
A győri járáshoz tartozó települések: Abda, Bezi, Börcs, Bőny, Dunaszeg, Dunaszentpál, Enese, Fehértó, Gönyű, Győr, Győrladamér, Győrújbarát, Győrság, Győrsövényház, Győrújfalu, Győrzámoly, Ikrény, Kajárpéc, Kisbajcs, Koroncó, Kunsziget, Mezőörs, Mosonszentmiklós, Nagybajcs, Nagyszentjános, Nyúl, Öttevény, Pér, Rábapatona, Rétalap, Sokorópátka, Tényő, Töltéstava, Vámosszabadi, Vének.

Horváth Péter, a Csornai Járási Hivatal vezetője (Győr-Moson-Sopron megye)

Horváth Péter 1975-ben született Kapuváron. 1999-ben a Berzseny Dániel Tanárképző Főiskolán művelődésszervező és történelem szakos tanárként végzett, 2001-ben személyügyi szakigazgatás-szervező, 2003-ban pedig igazgatásszervező diplomát szerzett a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem joghallgatója. 2000-ben Táp jegyzőjének, 2003-ban pedig Tarjánpuszta, Bakonypéterd, Győrasszonyfa községek körjegyzőjének választották. 2005-től Pinnye, 2011-ben Csorna jegyzőjének választották. Idén helyezkedett el Csorna polgármesteri hivatalának önkormányzati főtanácsadójának, mely munkakört mostani kinevezéséig töltötte be. Két gyermek édesapja.

A Csornai Járási Hivatal székhelye: Csorna.
A csornai járáshoz tartozó települések: Acsalag, Barbacs, Bágyogszovát, Bodonhely, Bogyoszló, Bősárkány, Cakóháza, Csorna, Dör, Egyed, Farád, Jobaháza, Kóny, Maglóca, Magyarkeresztúr, Markotabödöge, Páli, Pásztori, Potyond, Rábacsanak, Rábapordány, Rábasebes, Rábaszentandrás, Rábatamási, Rábcakapi, Sobor, Sopronnémeti, Szany, Szil, Szilsárkány, Tárnokréti, Vág, Zsebeháza.

Dr. Lascsikné dr. Bozi Sarolta, a Mosonmagyaróvári Járási Hivatal vezetője (Győr-Moson-Sopron megye)

Dr. Lascsikné dr. Bozi Sarolta 1956-ban született Dunakilitin, házas. 1980-ban a Janus Pannonius Tudományegyetemen jogászként doktorált. Pályakezdőként a Győr-Moson-Sopron megyei tanácsnál dolgozott előadóként, 1984-től jogtanácsosként, majd 1992-től ügyvédként dolgozott. 1994-ben Mosonmagyaróvár jegyzőjének választották. 2007-ben egy rövid ideig a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal vezető főtanácsosa volt, majd még ebben az évben Lébény jegyzőjének választották. 2012 novemberétől mostani kinevezéséig a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal járási biztosaként dolgozott.

A Mosonmagyaróvári Járási Hivatal székhelye: Mosonmagyaróvár.
A mosonmagyaróvári járáshoz tartozó települések: Ásványráró, Bezenye, Darnózseli, Dunakiliti, Dunaremete, Dunasziget, Feketeerdő, Halászi, Hegyeshalom, Hédervár, Jánossomorja, Károlyháza, Kimle, Kisbodak, Levél, Lébény, Lipót, Máriakálnok, Mecsér, Mosonmagyaróvár, Mosonszolnok, Mosonudvar, Püski, Rajka, Újrónafő, Várbalog.

Németh László, Téti Járási Hivatal vezetője (Győr-Moson-Sopron megye)

Németh László 1971-ben született Győrben, házas. 2001-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen igazgatásszervezőként végzett. Jelenleg a Széchenyi István Egyetem joghallgatója. 1990-től a győri városgondnokság településüzemeltetési ügyintézője volt. 1997-ben Gyömöre jegyzőjének választották, majd 2007-ben Gyömöre, Kajárpéc, Szerecseny községek körjegyzőjévé nevezték ki, amely tisztséget mostani kinevezéséig töltötte be.

A Téti Járási Hivatal székhelye: Tét.
A téti járáshoz tartozó települések: Árpás, Csikvánd, Felpéc, Gyarmat, Gyömöre, Győrszemere, Kisbabot, Mérges, Mórichida, Rábacsécsény, Rábaszentmihály, Rábaszentmiklós, Szerecseny, Tét.

Dr. Szabó Eszter, a Pannonhalmi Járási Hivatal vezetője (Győr-Moson-Sopron megye)

Dr. Szabó Eszter 1979-ben született Győrben. 2003-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetemen jogászként doktorált. 2002 és 2006 között Mezőörs önkormányzati képviselője volt, emellett 2004 és 2006 között a Magyar Műhely Alapítvány titkáraként is dolgozott. 2007-ben Boba jegyzőjének választották, majd 2008-tól mostani kinevezéséig Vámosszabadi jegyzőjeként dolgozott. Emellett pedig 2010-től a Széchenyi István Egyetem oktatójaként dolgozott. Egy gyermek édesanyja.

A Pannonhalmi Járási Hivatal székhelye: Pannonhalma.
A pannonhalmi járáshoz tartozó települések: Bakonygyirót, Bakonypéterd, Bakonyszentlászló, Écs, Fenyőfő, Győrasszonyfa, Lázi, Nyalka, Pannonhalma, Pázmándfalu, Ravazd, Románd, Sikátor, Tarjánpuszta, Táp, Tápszentmiklós, Veszprémvarsány.

Dr. Tölli Katalin, Soproni Járási Hivatal vezetője (Győr-Moson-Sopron megye)

Dr. Tölli Katalin 1967-ben született Sopronban. 1990-ben a Janus Pannonius Tudományegyetemen jogászként doktorált. A Bács-Kiskun Megyei Illetékhivatal jogi főelőadójaként kezdett dolgozni, majd 1991-ben a soproni polgármesteri hivatalban, mint lakásügyi ügyintéző, később, mint szabálysértési ügyintéző, és az általános igazgatási csoportvezető dolgozott. 1996-tól ugyanitt előbb jogi szakreferensként, majd 1997-től önkormányzati és jogi irodavezetőként segítette a hivatal munkáját. 1998-ban Sopron aljegyzőnek nevezték ki, 2012 novemberétől pedig mostani kinevezéséig a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal járási biztosa volt. Házas, egy gyermek édesanyja.

A Soproni Járási Hivatal székhelye: Sopron.
A soproni járáshoz tartozó települések: Agyagosszergény, Ágfalva, Csapod, Csáfordjánosfa, Csér, Ebergőc, Egyházasfalu, Fertőboz, Fertőd, Fertőendréd, Fertőhomok, Fertőrákos, Fertőszentmiklós, Fertőszéplak, Gyalóka, Harka, Hegykő, Hidegség, Iván, Kópháza, Lövő, Nagycenk, Nagylózs, Nemeskér, Pereszteg, Petőháza, Pinnye, Pusztacsalád, Répcevis, Röjtökmuzsaj, Sarród, Sopron, Sopronhorpács, Sopronkövesd, Szakony, Újkér, Und, Völcsej, Zsira.

Olvasóink írták

 • 14. tinta66 2012. december 31. 14:01
  „Miért is nem csodálkozom , hogy ezekre a jól fizető felesleges állásokra miért is nem irtak ki pályázatot. Végül is eddig is müködött a rendszer nem?”
 • 13. embertelen 2012. december 29. 09:41
  „A legnagyobb pofont ez ügyben Nagy István kapta, aki kirugta Dr. Lascsikné dr. Bozi Sarolta volt mosonmagyaróvári jegyzőt, most pedig egy magasabb fideszes utasításra visszakapta.”
 • 12. Goldmund 2012. december 20. 10:35
  „7. öröksoproni 2012.12.18. 09:41
  "Vissza a kommunizmusba! Pártkatonákat a hivatalok élére."

  Ráhibáztál, mert az idősebbek mind a tanácsnál kezdték annó a pályafutásukat.
  Régi, kipróbált elvtársak, akikre nagy szüksége van a Fidesznek!
  :-)))))))))))))))”
 • 11. vigaszsag 2012. december 19. 08:26
  „----4. nEMO 2012.12.17. 19:05

  Felháborító a gyanúsítás! Még hogy ingyen diploma.
  El sem tudjátok képzelni milyen ára volt annak idején a csirkének, tojásnak és a fél disznónak!”
 • 10. cicus10 2012. december 18. 10:33
  „Gratulálok.”
 • 9. kukszi 2012. december 18. 10:13
  „Nem értem mit kritizáltok,talán azt, hogy nem kell menni Győrbe ügyet intézni ???
  Véleményem szerint a régi járási rendszer is jól működött.
  Régen az volt a baj,hogy suszterek irányították a hivatalokat/ezzel én se értek egyet/most meg az a baj,hogy jól képzett gyakorlott szakemberek.
  Mit akartok ???? úgy látom egyeseknek,mindig az a rossz ahogy van.
  Remélem a járáshoz tartozó hivatalokat egy helyre össze rántják,mert ha minden 3-4 embernek külön épületet tartanak fenn akkor nem oldódik meg semmi, csak sok lesz a rezsi.”
 • 8. kocsoggorog 2012. december 18. 09:43
  „tradermike látszik, hogy úgy szidod a rendszert, hogy nem is ismered. Szerintem mindenkinek jobb, ha minél közelebb a lakóhelyéhez intézheti a hivatalos dolgait, és ha ebbe hozzáértőbbek segítik, akkor nem tudom hol itt a hiba.”
 • 7. öröksoproni 2012. december 18. 09:41
  „Vissza a kommunizmusba! Pártkatonákat a hivatalok élére. Az sem nyugtat meg, hogy közigazgatási vagy jogi diplomájuk van, annál rosszabb, mert régen legfeljebb a suszterből lett párttitkárral álltunk szemben, most fölényesen, lekezelően megmutatják, hol a helyünk.”
 • 6. tradermike 2012. december 17. 21:05
  „Az a véleményem, hogy eltűnt egy csomó olyan hozzászólás, ami a leendő rendszert kritizálta. Gondolom ez is el fog. De azért csak megkérdezem: jöhet a járási rendszám, és a járási bíróság? És miben más a járási rendszer, mint a mostani polgármesteri hivatalok? Ha tanácsra van szükségem, mehetek a járásra? :o)”
 • 5. széchenyi12 2012. december 17. 19:59
  „Csak csókosok kerülhettek ebbe a pozícióba, tudom, van rálátásom, 600 ezer bruttóért nagyon tuti állás ám!”
 • 4. nEMO 2012. december 17. 19:05
  „Ezek mind ingyen szerezték a diplomájukat.
  Arra azért kiváncsi lennék, hogy az elmúlt majdnem 3 évben HÁNY SZÁZMILLIÁRD ft-be került az állandó átszervezés, átnevezés. Az országot is meg lehetett volna menteni ebből!!!”
 • 3. hajracsorna 2012. december 17. 18:22
  „okda!

  Látjuk, nem érted a rendszert. Előbb tájékozódj, azután bírálj!”
 • 2. okda 2012. december 17. 17:47
  „Ismét nőtt a bürokrácia lehetősége. Az informatika fejlődése bebizonyította,hogy egyre nagyobb szükség van a bürokratákra. Ennyi a véleményem!”
 • 1. borsmenta 2012. december 17. 16:23
  „Hm... a nőknél doktorátus, karrier, és egy gyerek. Harminc évesen is, ötven felett is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonyváró koncert a Bezerédj-kastélyban

Tovább olvasom