Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Kilenc ülést tervez 2013-ra a megyei közgyűlés

A 2012. december 21-i ülésen meghozott döntés szerint 2013-ban 9 ülés lesz, ebből 6 „rendes" testületi ülés és 3 alkalommal (március, augusztus, október hónapban) ünnepi ülés.
Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlésének Szervezeti és Működési Szabályzata (SZMSZ) rögzíti, hogy a közgyűlés működésének alapja az éves munkaterv. Ugyanezen dokumentum arról is rendelkezik, hogy a testület az éves munkatervét az előző év decemberi ülésén fogadja el. A 2012. december 21-i ülésen meghozott döntés szerint 2013-ban 9 ülés lesz, ebből 6 „rendes" testületi ülés és 3 alkalommal (március, augusztus, október hónapban) ünnepi ülés.

A munkaterv tervezetének összeállításához dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke a megyei közgyűlés tagjaitól, a bizottságok kültagjaitól, a megyei főjegyzőtől és a megyei rendőrfőkapitánytól kért javaslatokat. A beérkezett javaslatok közül elsődleges szempontként kellett figyelembe venni azon kötelezően megtárgyalandó témákat, amelyeket magasabb rendű jogszabályok, illetve a közgyűlés korábbi döntései kötelezően írnak elő. Ezeknek az előterjesztéseknek a tárgyalása határozza meg a közgyűlés üléseinek időpontjait.

A megyei képviselőtestület- az elfogadott munkaterv szerint – február 15-én ül össze először.

Olvasóink írták

  • 2. Joebacsi70 2013. január 02. 15:23
    „Minek ennyit ? Vegyétek fel a pénzt, oszt jónapot.”
  • 1. ATXadmin 2013. január 02. 11:21
    „ezek sem erőltetik meg magukat.........”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerb migráns a győri pályaudvaron, körözték

Az év utolsó napján egy járőr, a vasúti pályaudvar közelében egy zavartan viselkedő, feltűnően… Tovább olvasom