Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Jobbik - Győrnek sincs szüksége „bevándorlótáborra"

A Jobbik Győri Alapszervezetének álláspontja szerint a vámosszabadi táborban lakók sem menekültek, hanem bevándorlók, ezért a tábor fenntartása szükségtelen.

Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette, hogy bezáratná a debreceni menekülttábort, mert szerinte ott nem menekültek vannak, hanem bevándorlók. A Jobbik már korábban is zéró toleranciát hirdetett e téma kapcsán, és haladéktalan beavatkozást sürgetett.

Álláspontunk szerint a túlzottan liberalizált bevándorlási rendszert szigorítani kell és vissza kell állítani a határőrséget.

A Jobbik Győri Alapszervezetének álláspontja szerint a vámosszabadi táborban lakó ám napközben Győrben grasszálók sem menekültek, hanem bevándorlók, ezért a tábor fenntartása a debrecenihez hasonlóan szükségtelen.

Felszólítjuk ezért a győri és a megyei fideszes vezetést, hogy tegye meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy Győrben és Vámosszabadin a jelenlegi kormány elhibázott döntésének nyomán kialakult helyzetet felszámolja. Az első lépés a tábor zárttá tétele majd annak végeleges bezárása kell, hogy legyen - közölte Takács Krisztián, a Jobbik győri önkormányzati képviselője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkásszálló lett a győri gyárcsarnokban - Hivatalosan nem szálláshely

Romániából érkezett családok költöztek be a győri ipari park egyik csarnokába. A környékbeliek a sok szemétre panaszkodnak. Tovább olvasom