Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

Iskolai könyvtárat fejlesztettek Győrzámolyon

A TIOP-1.2.3-11/1-2012-0026 számú pályázat segítségével a Petőfi Sándor Általános Iskola Győrzámoly Könyvtárában bevezetésre került a Szikla integrált és online könyvtári rendszer.

A TIOP-1.2.3-11/1-2012-0026 számú pályázat segítségével a Petőfi Sándor Általános Iskola Győrzámoly Könyvtárában bevezetésre került a Szikla integrált és online könyvtári rendszer, amely lehetővé teszi a könyvek elektronikus nyilvántartását, és a könyvtári rendszer távhasználatát (könyvek keresése, hosszabbítás stb.).

A könyvtár belső átrendezésével külön helyiségben kaptak helyet a kézikönyvek és a kölcsönözhető állomány. Kialakításra került az e-olvasóterem is, ahol a beszerzésre került informatikai eszközök segítségével a tanulóink nemcsak a papír alapú könyvek segítségével bővíthetik tudásukat, hanem az interneten böngészve is.

Megtörtént a könyvtár infokommunikációs akadálymentesítése, így a sérült emberek is könnyebben elérhetik a könyvtár szolgáltatásait: elkészült az iskolai könyvtár honlapjának akadálymentes változata, továbbá Braille feliratokkal ellátott táblák, burkolati vezetővonalak és indukciós hurok állnak rendelkezésre.

A projekt kedvezményezettje: Petőfi Sándor Általános Iskola Győrzámoly, 9172. Győrzámoly, Iskola u. 1.

A közreműködő szervezet neve és elérhetősége: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., 1134 Budapest, Váci út 45/C.

A projekt címe: Iskolai könyvtár fejlesztése Győrzámolyon

A megvalósítás helyszíne: Petőfi Sándor Általános Iskola Győrzámoly Könyvtára

Támogatás összege: 5.500.000 Ft

A támogatás intenzitása: 100%

A projekt időtartama: 2012. 07. 01-2012. 10. 31.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vizet a Dunába: Az elterelésre emlékeztek az M1-en

Az Átjáró című műsorban arról is szó esett, hogyan sikerült bejutni a "fekete serifekkel" őrzött területekre, hogyan beszélt magyarul Julius Binder az elterelés "kapitánya". Tovább olvasom